Letní tábor Fénixova řádu

Letní tábor Fénixova řádu

Adresa:

Kácov, Kácov 14, 285 09

Termín: 7.7.2024 (neděle) 13.7.2024
Vstupné:

4490

7čvc - 13čvc celý den

Žánr: ostatní akcetábor letní tábor léto děti pro děti kouzlení kouzla zábava Kácov


Poznejte studentský život plný kouzelnických klubů, nasbírejte body do školního poháru pro vaši kolej a postavte se na stranu Vyšetřovatelského sboru profesorky Umbridgeové (té růžové), nebo Brumbálovy armády!

Pro postup do dalšího ročníku i zajištění bezpečí ve světě tam venku je potřeba naučit se nové kouzelné formule, obranu proti černé magii a seznámit se s kouzelnými tvory ze Zapovězeného lesa. V mezičase usedněte na koště a odehrajte famfrpálový zápas! A nezapomeňte – ani zkoušky NKÚ vás neminou. Komu by zbyl ještě nějaký čas na boj proti Pánovi zla? Jenže ignorovat ho úplně nejde...

Tento letní fantasy tábor je inspirovaný pátým dílem knižní a filmové série Harry Potter.

Doporučený věk: 13+ let (Věkové ohraničení je založené na fyzické náročnosti tábora.) 

Jak tábor probíhá? 

Účastníci dostanou na začátku tábora kouzelnické jméno a vystupují po celou dobu trvání tábora jako studenti, vedoucí jako profesoři. Studenti jsou rozděleni do bradavických kolejí a po celý tábor sbírají pro svou kolej body (za hry, za pomoc profesorům, za roleplay apod.). Zároveň mají možnost získávat XP body a zlepšovat tak svoje kouzelné schopnosti. Čím více XP bodů nasbírají, tím více kouzel mohou používat. Během celého tábora dodržujeme co nejpřesněji všechna kouzla ze světa Harryho Pottera. Táborová hra příběhově kopíruje pátý díl. 

Stravování
5 jídel denně (snídaně, oběd, večeře, 2x svačina). V případě, že účastník vyžaduje speciální stravu (vegetarián, alergie, bezlepková dieta apod.) nás prosím kontaktujte. Poznámka vepsaná do příslušného pole v přihlášce postačí. 

Místo konání

Tábory Fortescue (Vranice), Kácov 14, 285 09

Tábořiště se nachází na břehu Podveckého potoka, poblíž řeky Sázavy a hradu Český Štenberk. 

Vybavenost tábořiště

Tábořiště je vybaveno tekoucí vodou, suchými záchody, stany s podsadou (dvojmístnými) a velkým jídelním stanem. 

Doprava
Vlastní – autem

Podobné akce