11. český ukulele festival

11. český ukulele festival

Adresa:

Únětice, Rýznerova 19

Termín: 28.7.2023 30.7.2023
Vstupné:

jednodenní 600,-/400,-; celovíkendová 1100,-/800,-; rodinná 2200,-/1300,-

28čvc - 30čvc celý den

Žánr: festivalyukulele festival Únětice


Feng E poprvé v Evropě na 11. českém ukulele festivalu!

 
Že jste ještě neslyšeli o mladém ukulelistovi z Taiwanu, jehož videa na YouTube mají statisíce shlédnutí a je finalistou America´s Got Talent? Nyní je čas to napravit a naladit se tak na jeho vystoupení v rámci 11. českého ukulele festivalu 28. – 30.července 2023!
 
https://www.youtube.com/watch?v=VaKZUv53q-g
 
https://www.youtube.com/watch?v=0rNSHsM2Fus
 
Malou ochutnávku ze svého repertoáru představí Feng E už v pátek odpoledne v Kutné hoře na zahájení festivalu se vstupem zdarma, ale jeho hlavní koncert proběhne v neděli večer v Únětickém pivovaru. Ani v sobotu nebudete ochuzeni o velkolepou show v podání Ukulele Bartt Warburtona z Kalifornie, taneční skupiny Avei Varu Polynesia with Hinatea, která nás naučí tančit tanec hula, anebo jemné dámské kapely Calico z Rakouska.

 
Na co se ještě můžete těšit? Workshopy pro začátečníky i pokročilé, Open mic, kde se každý může představit na pódiu, play-along z festivalového zpěvníku, bohatá tombola, celoodpolední koncerty a pohodovou atmosféru.
 
V průběhu festivalu se můžete těšit i na další češké a zahraniční umělce, jako např: Dead Mans Uke (GB), U-Kúže (CZ), Hinatea Ori Tahiti (PL), Calico (AU), Amelia Coburn (UK), Peter Moss (UK), David Chen (TWN), Ukulada (SLO), Cleo (CZ) a další.

Další info najdete na: www.ukulelefestival.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Únětice

Podobné akce