Koncert Podkrkonošského symfonického orchestru

Koncert Podkrkonošského symfonického orchestru

Adresa:

Mladá Boleslav, třída Václava Klementa 294

Termín: 1.6.2023

1červen čtvrtek 19:00

Žánr: koncertysymfonický orchestr Mladá Boleslav


Podkrkonošský symfonický orchestr a komik Petr Vydra připravili na jaro 2023 unikátní kulturní představení na pomezí koncertu symfonického orchestru a stand-upu/divadelního představení s názvem „Dobrou chuť".

Polévka, špagety, čokoláda, šampaňské, pivo. Mohlo by se zdát, že se jedná o komplexní obědové menu, ale jde jen o část menu z vystoupení PSO a Petra Vydry, které se uskuteční ve čtvrtek 1. června od 19 hodin v Muzeu Škoda v Mladé Boleslavi, kde PSO vystoupí vůbec poprvé. 

PSO během večera pod taktovkou dirigenta a skladatele Martina Hyblera zahraje nejrůznější skladby spojené s jídlem, pitím a gastronomií vůbec. V mnohdy překvapivých souvislostech zazní hudba klasických skladatelů, jako jsou G. Rossini, B. Smetana nebo V. Bellini. Znít bude ale i ryze současná hudba jako například Janem Kučerou zhudebněný recept na Pivní polévku od M. D. Rettigové, který přednese turnovská rodačka a sopranistka Kristýna Poláková, nebo Martinem Hyblerem instrumentovaná Mozartova skladba Chleba s máslem (padá na zem vždy namazanou stranou) a také filmová hudba, například z filmu Adéla ještě nevečeřela. Do poslední ingredience vyladěným slovem bude večerem provázet herec a stand-up komik Petr Vydra.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Mladá Boleslav Akce v obci Mladá Boleslav

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert...

Zámek LoučeňJizbice (16.6 km)

Zámecký hotel MaxmiliánJizbice (16.6 km)

Středověký hotel DěteniceDětenice (19.1 km)