V pondělí 11. května pro vás v Národním zemědělském muzeu na Kačině otevíráme expozici Hospodářské zázemí zámku a výstavní patro. Od 25. května budou zpřístupněny i zámecké okruhy s průvodcem. Sezona letos i na Kačině začíná později, ale o své oblíbené prohlídky zámku určitě nepřijdete. Čekají vás nejen nové výstavy, ale také obměněné expozice a zámecké prohlídky, mj. průvodcované prohlídky parku nebo speciální prohlídky pro seniory.

Hospodářské zázemí zámku a výstava Epifyty – rostliny vzdušných zahrad
Od pondělí 11. května můžete navštívit 1. okruh, na němž se seznámíte s expozicí v hospodářském zázemí a prohlédnete si výstavy Epifyty – rostliny vzdušných zahrad, Obraz zemědělství v socialistickém realismu... Na podzim pak bude v rámci tohoto okruhu přístupná i nová expozice Příběh dřeva.

Letos nově prohlídky parku s průvodcem nebo speciální prohlídky pro seniory

Zámecké prohlídky startují 25. května a zavedou vás do empírových komnat, Chotkovské knihovny, zámeckého divadla a kaple. Zámeckým parkem můžete projít v rámci nově připravené komentované prohlídky a dovědět se zajímavosti, které nikde jinde nenajdete.

Speciálně pro skupiny seniorů jsme letos připravili zkrácenou prohlídku reprezentativních zámeckých komnat a Chotkovské knihovny. Nevšední zážitek vám umožní prohlídka běžně nepřístupných prostor zámecké půdy a lázně. Prostory nejsou restaurované, nicméně svébytným způsobem odhalí skrytá tajemství zámku Kačina.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Středočeský kraj Akce v obci Svatý Mikuláš

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Otevření zámku Kačina

Vigvam penzionVeletov (11.7 km)

Zámek Hostačov (Chateau Hostačov)Golčův Jeníkov (18.2 km)

U PichlerůPňov-Předhradí (18.7 km)