CIBULA FEST přitvrdzuje. Nadupaný program doplní KABÁT, HABERA a TEAM, stejně jako MIRAI.

 

Největší česko-slovenský festival CIBULA FEST a nejlepší ročník ve své historii s plnohodnotným třídenním hudebním programem se ještě více rozhodl zatraktivnit svůj dosud nejsilnější line-up a přidali další známá jména. Jedno z těchto jmen dokonce v roce 2013 přilákalo nejvyšší návštěvnost, jakou kdy na CIBULA FESTu byla.

CIBULA FEST to s útokem na titul nejlepšího slovenského festivalu myslí vážně. Teprve nedávno překvapil oznámením přidání celého plnohodnotného dne do programu a plejádou interpretů, kteří patří do absolutní špičky slovenské a české hudební scény. Kapely jako Pavol Habera a TEAM, Tublatanka, No Name, Horkýže Slíže, Tomáš Klus, Traktor, Harlej, Gladiator, Peter Nagy a Indigo, Kali a Peter Pann, Sima, Majself nebo Heľenine oči vzbuzují skutečný respekt.

Aktuálně do seznamu těchto hudebních hvězd přibývají další. A ne ledajaké. Po deseti letech se totiž v termínu 21. – 23. července do pohraničního pásma vrací Kabát, který sem tehdy přilákal více než 13 tisíc návštěvníků a letos se zde představí v rámci pátečního programu. Během prvního dne festivalu se mohou návštěvníci těšit také na kapelu Mirai, která tu měla premiéru minulý rok. Tato kapela patří do TOP 5 nejoblíbenějších kapel a v minulém roce dvakrát za sebou vyprodala 18 tisícovou pražskou O2 Arénu. Je jen málo slovenských a českých interpretů z vrcholů domácích scén, kteří se ještě na CIBULA FESTu nepředstavili. Jedním z nich je i Tublatanka, která se představí v sobotu. Legendární kapela s frontmanem Maťo Ďurindou před pár dny vydala nové album s názvem Uprostřed chaosu a na festivalu zahraje také některé písně, které se na něm nacházejí.

"Ročník 2023 bude pro všechny skutečně výjimečný. Organizační tým udělal všechno pro to, aby festival byl nezapomenutelný, a myslím si už teď, že takový bude. Takové hvězdy z obou domácích scén pravděpodobně ještě nikdy na jednom festivalu nevystoupily. Pravděpodobně si tím šijeme bič sami na sebe, protože překonat takovýto program bude v dalších ročnících velmi náročné. Ale my máme výzvy rádi," řekl hlavní organizátor CIBULA FESTu Vladimír Chrenka.

Vstupenky na celý festival jsou v prodeji v síti TICKETSTREAM.CZ

Více info na www.cibulafest.eu

Horkýže Slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk rocková, nebo jednoduše rocková.
Počátek kapely Traktor můžeme datovat na jaro 2001, kdy se dali dohromady bývalí členové kapel Tarantula a Wizard, tzn. Standa Balko, Martin Kapek a Karel Ferda. Tohle trio zhruba po roce doplnili Pavel Balko ( dříve taky Tarantula ) a...
Peter Nagy (* 9. duben 1959, Prešov) je slovenský zpěvák, skladatel, hudebník, textař, hudební producent a fotograf. Spolu s Richardem Müllerem, Robem Grigorovem, Miroslavem Žbirkou, Marikou Gombitovou a skupinami jako Elán, Metalinda,...
Kabáti, vyhlášení nejlepší kapelou v anketě Český Slavík za rok 2012.
Kapela, složená ze tří členů, vznikla v roce 2014 na základech členů skupiny Dolls in the factory (Šimon Bílý a Mirai Navrátil), kteří chtěli věci posunout novým směrem vůči českému publiku, k této dvojici se záhy přidal...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

18čvc - 20čvccelý den

Cibula Fest

, Staničná 789/13 Festival

27čer - 29čercelý den

Topfest 2024 SK

, Žilina, Slovensko Festival

Naše tipy...