Event details

Holíč, Staničná 789/13

21.7.2023 at 14:00 - 23.7.2023

930 - 4700

Buy Ticket

More Rock/Pop Tickets

Cibula Fest

Cibula Fest

CIBULA FEST přitvrdzuje. Nadupaný program doplní KABÁT, HABERA a TEAM, stejně jako MIRAI.

 

 

Největší česko-slovenský festival CIBULA FEST a nejlepší ročník ve své historii s plnohodnotným třídenním hudebním programem se ještě více rozhodl zatraktivnit svůj dosud nejsilnější line-up a přidali další známá jména. Jedno z těchto jmen dokonce v roce 2013 přilákalo nejvyšší návštěvnost, jakou kdy na CIBULA FESTu byla.

 

 

CIBULA FEST to s útokem na titul nejlepšího slovenského festivalu myslí vážně. Teprve nedávno překvapil oznámením přidání celého plnohodnotného dne do programu a plejádou interpretů, kteří patří do absolutní špičky slovenské a české hudební scény. Kapely jako Pavol Habera a TEAM, Tublatanka, No Name, Horkýže Slíže, Tomáš Klus, Traktor, Harlej, Gladiator, Peter Nagy a Indigo, Kali a Peter Pann, Sima, Majself nebo Heľenine oči vzbuzují skutečný respekt.

 

Aktuálně do seznamu těchto hudebních hvězd přibývají další. A ne ledajaké. Po deseti letech se totiž v termínu 21. – 23. července do pohraničního pásma vrací Kabát, který sem tehdy přilákal více než 13 tisíc návštěvníků a letos se zde představí v rámci pátečního programu. Během prvního dne festivalu se mohou návštěvníci těšit také na kapelu Mirai, která tu měla premiéru minulý rok. Tato kapela patří do TOP 5 nejoblíbenějších kapel a v minulém roce dvakrát za sebou vyprodala 18 tisícovou pražskou O2 Arénu. Je jen málo slovenských a českých interpretů z vrcholů domácích scén, kteří se ještě na CIBULA FESTu nepředstavili. Jedním z nich je i Tublatanka, která se představí v sobotu. Legendární kapela s frontmanem Maťo Ďurindou před pár dny vydala nové album s názvem Uprostřed chaosu a na festivalu zahraje také některé písně, které se na něm nacházejí.

 

 

"Ročník 2023 bude pro všechny skutečně výjimečný. Organizační tým udělal všechno pro to, aby festival byl nezapomenutelný, a myslím si už teď, že takový bude. Takové hvězdy z obou domácích scén pravděpodobně ještě nikdy na jednom festivalu nevystoupily. Pravděpodobně si tím šijeme bič sami na sebe, protože překonat takovýto program bude v dalších ročnících velmi náročné. Ale my máme výzvy rádi," řekl hlavní organizátor CIBULA FESTu Vladimír Chrenka.

 

 

Vstupenky na celý festival jsou v prodeji v síti TICKETSTREAM.CZ

Více info na www.cibulafest.eu

 

 

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/sk/268205-cibula-fest/