Florbalová sobota ve znamení Zabijačkových hodů!

Adresa:

Praha 4, Děkanská Vinice I 987/5

Termín: 17.2.2018
Vstupné:

50 Kč / do 15 let za 30 Kč

17únor sobota 15:00

Žánr: sport


Třetí únorová sobota bude ve znamení dvou zápasových bitev, kterou všem fanouškům zpestříme již třetím ročníkem a velmi oblíbeným programem Zabijačkových hodů ve spolupráci s řeznictvím Chodura!

Přijďte podpořit naše elitní týmy v důležitých zápasech a pochutnat si na specialitách, které neodmyslitelně patří ke každé správné zabijačce!

Celý program odstartuje zápas klokanek, které v rámci 20. kola Extraligy žen přivítají od 16:00 FBK Jičín. Od 19:00 pak nastoupí A tým mužů v derby proti Tatranu Střešovice! Oba dva zápasy slibují parádní výkony zelenobílých a skvělou atmosféru nejen v hledišti! Na co dalšího se v rámci zabijačkových hodů můžete těšit?

Již od 15:00 bude pro všechny fanoušky připraveno občerstvení, rozpálený gril na výborné klobásy či stánek s pivem. Dále bude pro návštěvníky připravený přestávkový program, ve kterém budete moci vyhrát dárky od řeznictví Chodura. Ani děti nepřijdou zkrátka, během celého odpoledne se o jejich zábavu bude starat náš klokan!

Nemůžeme zapomenout ani na náš fanshop, který bude připraven na klasickém místě u horní tribuny a bude opět plný parádní věcí v našich barvách!

Proto neváhejte a přijďte si užít skvělé odpoledne, podpořit naše týmy a pochutnat si na specialitách zabijačkových hodů! Očekává se velká návštěva, proto doporučujeme přijít včas aby se i na vás dostalo!

  • 16:00 - FbŠ Bohemians vs. FBK Jičín
  • 19:00 - FbŠ Bohemians vs. Tatran Střešovice

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Florbalová sobota ve...

VIPliving HouseboatPraha (1 052 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 247 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 754 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 756 m)