Golden City Showdown / Art of Wrestling Live

Golden City Showdown / Art of Wrestling Live

Adresa:

Praha 8, Těšínská 600

Termín: 28.1.2018
Vstupné:

399

28leden neděle 17:00

Žánr: sport


28. ledna 2018 se do České republiky vrátí událost pod záštitou Art of Wrestling. Po úspěšné první akci se v pražském KD Krakov uskuteční večer profesionálního wrestlingu pod názvem Golden City Showdown, kde vystoupí velké množství zahraničních zápasníků a stejně jako v předcházejícím případě budou mít prostor i zástupci českého a slovenského profesionálního wrestlingu.

První akce pod hlavičkou Art of Wrestling se odehrála v lednu 2017, nesla název Prague Uprising a během prvních čtyř týdnů od startu předprodeje byla vyprodána první řada. Slovo „vyprodáno“ zaznělo ještě jednou, a to když se podařilo naplnit prostor až na jeho maximální kapacitu.

Za pořadatelstvím akce znovu stojí samotní fanoušci tohoto odvětví, kteří se již od roku 2008 věnují wrestlingovému zpravodajství na stránkách Artofwrestling.cz. Na základě svých letitých zkušeností a zahraničních kontaktů chtějí všem návštěvníkům představit tuto exotickou formu zábavy spojenou s bojovými prvky. Jejich cílem je vytvářet atraktivní zápasnickou kartu, nabídnout pravidelné akce tohoto typu na českém území s hojnou mezinárodní účastí a možnostmi pro české a slovenské profesionální wrestlery se ukázat domácímu publiku. To vše za cenově příznivé vstupné, které začíná na 299 korunách.

Dvou až tříhodinové představení nabídne několik zápasů zabalených do show přinášející strhující, interaktivní atmosféru a bezprostřední zážitky. Sezení u ringu není nijak oddělené bariérou, takže diváci v první řadě se ocitnou skutečně velice blízko celému dění.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Golden City Showdown /...

Výstaviště HolešovicePraha (2.8 km)

Vila LannaPraha (3 km)

Tyn Yard ResidencePraha (4.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (4.4 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (4.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.6 km)