Vyprošťovák pro Habrovku

Vyprošťovák pro Habrovku

Adresa:

Praha 1, Hybernská 4

Termín: 7.10.2017
Vstupné:

dobrovolné

7říjen sobota 11:00

Žánr: koncertygastrokoncertypro dětidílny


Podpořte festival HABROVKA v boji o přežití! Festival bloumající veřejnosti HABROVKA oslavil letos své patnácté narozeniny. Oslavy to byly bujaré – jejich nevítaným zpestřením však byla krádež movitých věcí v hodnotě desítek tisíc korun.

Patnáctiletá Habrovka nyní bojuje o svou existenci, proto se její organizátoři rozhodli uspořádat benefiční akci: VYPROŠŤOVÁK PRO HABROVKU – hudebně-divadelní „afterparty“ na podporu festivalu. Akce je určená pro širokou veřejnost a program je „namíchán“ tak, aby si na své přišly všechny generace.

Nebude chybět divadlo, dílny pro děti, Slam Poetry v podání vítěze Mistrovství České republiky v této disciplíně (2014) Anatola Svahilce a samozřejmě ani skvělá hudba! Popořit Habrovku přijdou například: výborná houslistka Anna Štěpánová, bluesový kytarista Vojta Urbánek, německá kapela The Legendary Lost Mojados, kapela Cuprum, All Tomorrow´s Parties Band.

Návštěvníci budou mít také možnost si v průběhu celého sobotního odpoledne užít speciální gastro performanci v podání jedinečné divadelní kavárny CirkCafé z Valdštejnské lodžie v Jičíně. Doporučené vstupné je 200 Kč, děti do 12 let mají vstup zdarma

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vyprošťovák pro...

Tyn Yard ResidencePraha (435 metrů)

The Emblem HotelPraha (825 metrů)

ValentinskaPraha (946 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (148 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (651 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (973 m)