80 %
Deep Purple v Praze

Deep Purple v Praze

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 22.5.2017
Vstupné:

990 - 1590,-

22květen pondělí 19:00

Žánr: koncertyrockglam rock

Umělci: Deep Purple


Deep Purple, jedna z nejzásadnějších kapel všech dob, která byla v letošním roce uvedena do Rock’n'rollové Síně slávy, přijede do Prahy. Deep Purple zahrají 22.května 2017 v pražské O2 Areně.

Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse a Don Airey, kteří tvoří VIII. sestavu v historii kapely, pokračují v krasojízdě v hardrockových šlépějích — ve stylu a nuancích jejich poslední tvorby jasně poznáte odkazy na starší počiny Deep Purple. Pokud nastavíte náhodné přehrávání pro celý katalog kapely, výsledkem bude jeden z nejlepších hudebních výstupů v historii rockové hudby.

Deep Purple začali postupně prozkoumávat nové hudební oblasti a vzbuzovat zájem fanoušků, kteří ještě ani nebyli na světě, když mocná Purple mašinerie ovládala hudební svět. Jejich svatým grálem jsou alba „In Rock“ (1970), „Machine Head“ (1972) a „Made in Japan“ (1973), která katapultovaly Deep Purple na špičku, co se příjmů z koncertů a celosvětových prodejů alb týče. Velkou zásluhu na tom měla skladba „Smoke on the Water“.

Deep Purple je anglická rocková skupina, která byla založena v Hertfordu roku 1968. V tvorbě této skupiny docházelo ke spojení klasické hudby, jejímž propagátorem byl zejména Jon Lord, a hardrockových motivů, které prosazoval Ritchie...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Deep Purple v Praze

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)