Přejít na stránky Ticketpro.cz

Prague Open - WDSF World Open 2016

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 2.9.2016 4.9.2016

2zář - 4zář celý den

Žánr: ostatní akcetanec


13. ročník mezinárodní soutěže ve standardních a latinskoamerických tancích

Mezinárodní taneční soutěž Prague Open 2016, která je zařazena do světového žebříčku soutěží s nejvyšším bodovým statutem.

Každá doba má svůj symbol, který ztělesňuje jejího ducha, její atmosféru a možnosti. Pro období  kolem 1. republiky je palác Lucerna právě takovou typickou stavbou. Je zhmotněním futuristického snu o moderním velkoměstě, kde se prostorově stýkají zařízení společenská, kulturní i obchodní. O to více nás těší, že se velký sál Lucerny stal dějištěm tohoto prestižního tanečního klání již potřinácté.

Od pátku 2. do neděle 4. září budete moci obdivovat výkony více než 600 tanečních párů z celé Evropy. A bude se na co dívat! Novinkou letošního ročníku je Mistrovství světa párů do 21 let. Kromě „jednadvacítek“ se na parketě dále představí a o body třináctičlenné mezinárodní poroty budou v latinsko-amerických a standardních tancích usilovat tanečníci od juniorů a mládeže, přes kategorii vycházejících hvězd - Rising Stars, hlavní kategorii dospělých, až po soutěže profesionálů a seniorů, které i v České republice získávají na stále větší oblibě.

Děkujeme všem, kteří přispěli k vysoké úrovni tohoto projektu, jež se koná pod záštitou primátorky hlavního města Prahy Adriany Krnáčové.

Někteří lidé tvrdí, že třináctka je nešťastné číslo. Věříme, že letošní třináctý ročník Prague Open toto tvrzení zcela vyvrátí, přinese vám řadu krásných sportovních i uměleckých zážitků a přispěje k dobré propagaci české metropole i tanečního sportu samého.

Pozvěte své přátele na facebooku: https://www.facebook.com/events/1731641050450887/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prague Open - WDSF World...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)