DIVR Labs VR

Praha 1, Na Příkopě 14

Není tu akce, kterou DIVR Labs VR pořádá? Přidej ji
  • Byli tady
  • Ohodnoť místo
  • www.divrlabs.com

Největší virtuální realita v Evropě

DIVR Labs se již několik let zabývá vývojem jedinečných zážitků ve virtuální realitě. Všechny naše zážitky se odehrávají ve fyzické aréně a jsou postaveny na spolupráci několika osob ve skupině. S našimi zážitky jsme již oslavili i několik úspěchů na mezinárodní scéně, když jsme se stali finalisty v prestižní mezinárodní soutěži VR Awards. 

Jsme ryze česká firma a jsem rádi, že můžeme Českou Republiku v tomto segmentu reprezentovat. Provozujeme největší virtuální realitu v Evropě. Jedinečný zážitek který absolvujete společně s rodinou či přáteli. Zapůjčíme vám nejnovější technologické vybavení a navštívíte pohlcující zážitky které se stali finalisty v mezinárodní soutěži VR Awards a jsou pouze tady v Praze.

Golem VR

V Golem VR vycestujete zpět v čase do prostředí magické rudolfínské Prahy. Poznejte Prahu tak jak skutečně vypadala v 16.st, sáhněte si na strukturu Karlova mostu a mnohem více. Při dobrodružství v prostředí renesanční Prahy za vlády Rudolfa II bude vaším úkolem najít tajnou pracovnu proslulého rabína Löwa, kde se ukrývá jeho magické dílo. Překonejte sérii hádanek, prokažte své schopnosti a setkejte se s rabínem samotným. Zúčastněte se magického rituálu, pomozte rabínovi oživit legendárního Golema a odhalte, jak celý příběh dopadne. Toto dobrodružství se stalo finálovým zážitkem v kategorii History&Travel v prestižní mezinárodní soutěži VR Awards 

Arachnoid VR 

Toto strhující dobrodružství prověří schopnost spolupráce v týmu, logického uvažování i odvahu. Ve strhujícím zážitku budete v roli záchranného týmu, který má za úkol obnovit spojení s tajnou podzemní laboratoří. Během vaší mise však vše nejde podle plánu, zůstanete uvězněni v úzkých důlních tunelech kde budete muset zapojit všechny svoje schopnosti, najít odvahu a hlavně cestu zpět. Budete naslouchat radám operátora a postupovat podle jeho rad a nebo se vydáte vlastní cestou a rozhodnete se zjistit co se stalo opatrnému personálu? Na konci tohoto zážitku obdržíte skóre, které vám prozradí jak moc byla vaše mise úspěšná. Zážitek má tři nezávislé konce, je jen na vás jestli vás čeká happy end. V tomto zážitku také obdržíte do ruky svítilnu, kterou si můžete dle potřeby ve skupině předávat. v temných tunelech bude vaším nejlepším přítelem.



DIVR Labs VR a okolí - aktuální program

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

DIVR Labs VR: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!