Sex noci svatojánské

Sex noci svatojánské

Adresa:

Praha 8, Zenklova 34

Termín: 23.9.2016
Vstupné:

320,- nebo 280,- Kč

23září pátek 19:30

Žánr: divadlokomedie


Rozpustilá komedie o lásce, sexu a manželských trampotách

Skvělá komedie Woody Allena vznikla podle stejnojmenného filmu a Divadlo pod Palmovkou díky ní volně navazuje na jednu ze svých úspěšných inscenací – na divácky mimořádně oblíbené Výstřely na Broadwayi. Jedná se o zábavnou a přitom rafinovanou hru o lásce a sexu, nejrůznějších vášních, předsudcích, a v neposlední řadě také o manželských trampotách.

Jednoho letního dne se do vily ukryté v idylických lesích sjede nesourodá společnost: poněkud potřeštěný vynálezce Andrew řešící svou sexuální frustraci vymýšlením prapodivných vynálezů a jeho půvabná manželka Adriana zde přivítají geniálního, ale zdánlivě úzkoprsého filozofa Leopolda a jeho nastávající manželku, ve všech směrech okouzlující Ariel.

Již tak dosti třaskavou směs doplní ještě záletný a bezuzdně milující lékař Maxwell a jeho skutečně v ničem nekomplikovaná přítelkyně Dulcy. Brzy je jasné, že název hry, odkazující kromě jiného k nejhranější Shakespearově komedii, není zvolen náhodou ... 

V režii Petra Svojtky hrají: Ivana Jirešová, Simona Vrbická, Radek Valenta, Jan Teplý, Dušan Sitek a Henrieta Hornáčková.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sex noci svatojánské

Wellness Hotel STEPPraha (909 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (3 km)