Flamenková noc

Flamenková noc

Adresa:

Praha, Římská 45

Termín: 9.6.2024
Vstupné:

490–590 Kč

9červen neděle 20:00

Žánr: divadlotanec umění


Flamenková noc je přehlídkou ročních flamenkových kurzů s Angelem Muozem a hudebním zážitkem v podobě koncertu Angel Muoz Trio & hostů.

Flamenková noc – první část večera:

Unikátní formát ročních kurzů s fenomenálním tanečníkem a choreografem Angelem Muozem dospěl ke svému závěru. Přijďte se podívat na výsledky ročního drilu pod taktovkou tohoto opravdového anděla. Přes 40 tanečnic z celé České republiky vám představí tři nastudované choreografie.

Flamenková noc – druhá část večera:

Koncert s flamenkovým tancem. Srdcem koncertu je Trio Angela Muoze. Angel přizval své kolegy ze Sevilly, aby spolu s ním uzavřeli náš letošní flamenkový rok. Pražskému publiku se představí kytarista Jordi Flores a zpěvák Momi de Cadiz.

Dalšími hosty v této části budou: Charo Espino (tanec), Virginia Delgado (tanec), Filip Zubák “El Cherry” (kytara), Mateo Garriga (perkuse).

Letošní ročník je unikátní tím, že Angel vyučuje stejné choreografie v Praze i ve své akademii ve Španělsku. Studentky z pražských kurzů se zúčastní závěrečného vystoupení přímo ve španělském Burguillos v rámci festivalu spolu se španělskými studentkami. O týden později proběhne kulturní výměna v Praze – tento večer v Divadle U Hasičů, kde mezi sebou přivítáme Angelovy studentky ze Španělska.

 

 

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce