Zemědělský happening na Letné

Adresa:

Praha, Letná

Termín: 22.5.2024
Vstupné:

zdarma

22květen středa 11:00

Žánr: festivaly


22. května 2024 od 11 do 18 hodin se na Letenské pláni v Praze uskuteční jedinečná akce  Zemědělský happening na Letné zaměřená na podporu českých zemědělců a domácí produkce potravin.

Na akci se můžete osobně setkat s těmi, kdo stojí za kvalitními a čerstvými produkty, které najdeme na našich talířích. Naše zemědělce a jejich výrobky můžete nejen vidět, ale především ochutnat a zakoupit. Tyto potraviny jsou pěstovány s láskou a péčí o kvalitu.

Pro technické nadšence a zájemce o zemědělské inovace bude připravena přehlídka nejnovější zemědělské techniky. Uvidíte, jakým způsobem se dnes v Česku hospodaří a jaké moderní technologie pomáhají efektivněji a udržitelněji vyrábět potraviny. Pro návštěvníky všech věkových kategorií bude připraven edukativní program, který nabídne nejen zábavu, ale i poučení o tom, jak funguje moderní zemědělství, jaký význam má pro naši společnost a proč je důležité podporovat lokální produkci.

Souběžně s oslavou a podporou českého zemědělství na Letenské pláni v Praze, která se uskuteční 22. května 2024, se Zemědělský svaz ČR a Agrární komora ČR spolu s dalšími zemědělskými nevládními organizacemi rozhodly uspořádat protest před Úřadem vlády od 14 hod. Cílem této akce je upozornit na nutnost zlepšení podmínek pro české zemědělce

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce