Konference pro rodiče, učitele i přednášející: Sexuální výchova pro 21. století

Konference pro rodiče, učitele i přednášející: Sexuální výchova pro 21. století

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 13.5.2024 v 09:00 hod. (pondělí)
Vstupné:

555 Kč do konce dubna, poté 999 Kč

13květen pondělí 09:00

Žánr: festivalykonferencepřednášky


Konference pro rodiče, učitele i přednášející: Sexuální výchova pro 21. století (součást Rodinného festivalu Respekt k porodu) Zatímco dřívější generace hledaly informace o intimních tématech obtížně, dnes je spíš problém se všudypřítomnému zobrazování a rozebírání sexu bránit. O to důležitější je s dětmi o sexualitě, intimitě a všem souvisejícím včas mluvit a nabízet jim dobré zdroje.

Proto v rámci Rodinného festivalu Respekt k porodu proběhne v pondělí 13. května od 9 do 17:30 série přednášek a debata na téma Sexuální výchova pro 21. století. Akce se koná v Holešovické tržnici v Hale 13 a organizuje ji tým www.zdravedospivani.eu.

„Konference Sexuální výchova pro 21. století přináší podporu pro vyučující, rodiče a osoby, které jsou v kontaktu s dětmi a mládeží. Přednášky a workshopy, které během konference uslyšíte, vám přinesou mnoho informací a inspirace k tomu, jak komunikovat s dětmi a diskutovat o tématech, která jsou ještě často v naší společnosti poměrně tabuizovaná,“ vysvětluje Petra Sovová za Zdravedospivani.eu a spoluzakladatelka Hnutí za aktivní mateřství. Všichni, kteří hledají cesty, jak citlivě, odborně a třeba i zábavně vzdělávat děti a dospívající a o co se přitom opírat, jsou srdečně zváni. Více informací včetně programu najdete na https://www.respektkporodu.cz/zdrave-dospivani/.

Kdy: v pondělí 13. května od 9 do 17:30 Kde: Holešovická tržnice, Hala 13 (v rámci Rodinného festivalu Respekt k porodu) Cena: 555 Kč (naživo či stream) do konce dubna, 999 Kč od začátku května a na místě Vstupenky koupíte zde: https://form.simpleshop.cz/Kbebp/buy/

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Konference pro rodiče,...

Výstaviště HolešovicePraha (1 227 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 897 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 941 metrů)