Festival ARENA Divadla bratří Formanů

Festival ARENA Divadla bratří Formanů

Adresa:

Praha 5, Erpet Centrum Smíchov

Termín: 24.5.2024 (pátek) 1.6.2024
Vstupné:

150 Kč - 650 Kč

24kvě - 1čer celý den

Žánr: festivalydivadelní festival nový cirkus open air léto letní scéna divadlo pod širým nebem Praha


Zastavte se a dopřejte si pořádnej cirkus! Festival ARENA založený Divadlem bratří Formanů je přehlídkou divadla, nového cirkusu, hudby a současné vizuální tvorby. Jeho součástí jsou představení vzniklá v produkci bratří Formanů, stejně jako představení kumštýřů, artistů a jiných umělců, které Petr a Matěj Formanovi potkali během svých cest po světě.

Přijďte se během letošního ročníku festivalu podívat na veleúspěšnou inscenaci Les Dodos od francouzských Le P’tit Cirk, představení Winter a La Soirée od cirkusových básníků dneška My!Laika či se na chvíli staňte součástí jednoho z nejoriginálnějších sólových vystoupení nastupující cirkusové generace v představení Searching for John.

No a jestli jste loni propadli kouzlu originální Stěny smrti (Le Mur de la Mort), zastavte se na této adrenalinové show i letos. V doprovodném programu se můžete těšit na koncert sólistů světoznámého souboru Jeremy Winston Chorale s písněmi legendárních Blues Brothers v doprovodu českých The Loop Jazz Orchestra.  

Představení se odehrají ve stanech na fotbalovém hřišti smíchovského Erpet Centra a na divadelní lodi Tajemství, která pro tentokrát zůstane na svém stálém kotvišti – na náplavce Prahy 2. Také letos je vstup do areálu festivalu zdarma!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce