Vladivojna La Chia

Vladivojna La Chia

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 3.2.2024
Vstupné:

Na sezení 400 Kč, na stání 250 Kč.

3únor sobota 19:00

Žánr: koncerty Rock Pop Alternativa/Indie Folk Elektronika Praha

Umělci: Vladivojna La Chia


Vladivojna La Chia je výrazná zpěvačka, textařka a hudební skladatelka, která se vedle sólové tvorby věnuje také hudbě filmové a divadelní. Publikum jí zná především jako excentrickou performerku, která svůj hlas používá na všechny způsoby. V současné době se však Vladivojniny koncerty posunuly směrem k větší jemnosti. Je to dáno hlavně tím, že Vladivojnu uhranul zvuk klavíru a spojila se s pianistkou Karolínou Šustovou, která některé její písně přearanžovala právě pro tento velkolepý nástroj.

Nezůstane však jen pouze u piana. Vladivojna sama se tradičně doprovází na akustickou a elektrickou kytaru. Karolína střídá klavír se syntezátory a kytarami. V širší sestavě hrají také basistka Tereza Čepková (Vesna) a bubeník Luboš Pavlík (Tichá dohoda). Zaznívají jak písně z nejstarších alb Tajemství Lotopu, Bohémy či ŠRAF, tak také ze soundtracků Nevinnost, Až po uši nebo 8 hlav šílenství, či z posledních alb Hrdinům naší doby a Tam v hluboké tmě tepe a září.

Nadžánrová umělkyně, tak by se ve zkratce dala označit Vladivojna La Chia, která působí jako textařka, zpěvačka a skladatelka. Mimo vlastní sólovou tvorbu skládá také hudbu pro film a divadlo. Hudbu složila například pro film...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vladivojna La Chia

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)