Unikátní pivní festival v Gabriel Loci. Přijďte ochutnat, jak se vaří pivo po celé Evropě

Unikátní pivní festival v Gabriel Loci. Přijďte ochutnat, jak se vaří pivo po celé Evropě

Adresa:

Praha 5, Holečkova

Termín: 27.1.2024
Vstupné:

2290 Kč

27leden sobota 12:00

Žánr: festivalypivo degustační pivní festival hudba pivovar Praha


Pivovarnictví a kláštery jsou propojeny od začátku vaření piva u nás, i proto se pivovar Zichovec rozhodl uspořádat unikátní mezinárodní degustační festival piva Winter Affair v bývalém klášteru sv. Gabriela. Festival proběhne 27. ledna v uměleckém a kulturním centru na pražském Smíchově a nabídne návštěvníkům ochutnávku nejrůznějších druhů piv z pivovarů z celé Evropy. Nebude chybět ani zajímavé občerstvení a celá akce bude zakončena afterparty s elektronickou hudbou. Fanoušci piva se mohou těšit v prostorách kulturní památky postavené v novorománském stylu na 150 druhů zlatavého moku, který budou moci neomezeně ochutnávat. Součástí nabídky budou piva z 20 zahraničních a 5 českých pivovarů, se kterými zástupci Zichoveckého pivovaru navázali kontakty mimo jiné i na evropských festivalech.

Každý z festivalových pivovarů ze všech koutů Evropy si pro návštěvníky nachystal šest druhů piv od klasických ležáků přes IPA, NEIPA, stouty, kyseláče, piva stařená v dubových sudech či spontánně kvašená piva a další. Po celou dobu festivalu bude navíc otevřen ležákový bar s výběrem těch nejlepších českých ležáků a stánky s občerstvením skvělých českých street foodů. Po více než desetihodinovém degustačním maratonu v klášteře, kde se pravidelně konají nejrůznější kulturní akce, festivaly, firemní večírky a také svatby, ukončí unikátní akci afterparty s elektronickou hudbou, o kterou se postarají pražští DJs. Pivní festival je další z celé řady atraktivních akcí, které se konají v areálu Gabriel Loci. Na svých velkorysých 10 000 m2 nabízí klášter jedinečné možnosti k pronájmu prostoru jako celku nebo jen jeho částí. Oblíbené jsou reprezentativní sály vyzdobené v beuronském stylu, jako Rajská zahrada, Klenbový a Lustrový sál nebo Knihovna s dochovaným autentickým nábytkem. Vedle slavnostních sálů se zde nacházejí i temnější zákoutí, jako je krypta, modlicí místnost, trezorový sál nebo pitevna, která jakoukoliv akci obohatí netradiční atmosférou. Součástí areálu je kostel Zvěstování Panny Marie, kde běžně probíhají bohoslužby, ale je možné zde uspořádat také svatební obřad, koncert, večeři nebo třeba módní přehlídku. Klášter sv. Gabriela je unikátní kulturní památkou postavenou v novorománském stylu na konci 19. století a je považován za nejstarší a nejpozoruhodnější ukázku beuronského umění na světě. Návštěvníci také mohou nahlédnout do útrob bývalého kláštera a poslechnout si výklad o historii při pravidelných prohlídkách, které zajišťuje přímá příbuzná hraběnky Gabriely, patronky kláštera, Monica Bubna-Litic.

Kdy? 27. ledna 2024 od 12:00 Kde? Gabriel Loci, Holečkova 10, Praha 5 Cena: 2290 Kč (v ceně: neomezená degustace, afterparty, degustační sklo a vzpomínka na celý život), vstupenky jsou k zakoupení na: pivovarzichovec.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Unikátní pivní...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (788 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 518 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 529 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 413 m)
Karlův most Karlův most Praha 1 (1 605 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 013 m)