Anna Karenina při setkání s důstojníkem Vronským objevuje své mládí, jež byla nucena předčasně obětovat, když na sebe vzala roli manželky a matky. Je odhodlaná utéct od rodiny, ztratit své pohodlné i svazující společenské postavení a čelit opovržení ze strany bývalých přátel. Její rozhodnutí jí ale spíš než nový začátek přináší deziluzi z opakujících se partnerských vzorců a z mělkosti štěstí, které poskytuje zaslepená honba za romantickými ideály. Konstantin Levin miluje, obává se o budoucnost svého národa, a přestože je plný sil a prostému štěstí nadosah, neustále přemítá o smrti. Příběh Anny a příběh Levina běží vedle sebe, dramaticky se protínají a opět vzdalují jako koleje, které nás unášejí pryč od našich blízkých nebo zpátky domů.

Dramatizace poukazuje na pokrytectví individualistické společnosti, která se zaklíná morálkou, zatímco postrádá základní duchovní hodnoty a nedokáže přímočaře a srozumitelně komunikovat.

Rakovnický rodák do tajů Thálie s vervou pronikal už během studia střední školy, definitivní herecké ost­ruhy si poté vysloužil na JAMU. Následně se stal členem Divadla v 7 a půl, aby se po jeho zrušení až do roku 2009, kdy...
Narodil se 30.12.1994 v Lounech Svou premiéru v HaDivadle měl už v dubnu 2017, kdy si zahrál roli Šprýmaře v inscenaci Síla Zvyku, režie Jana Horáka a Michala Pěchoučka. V roce 2018 absolvoval na JAMU a nastoupil do souboru HaDivadla.
Divadla - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Anna Karenina

Restaurant a hotel NebozízekPraha (592 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (962 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 256 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (793 m)
Karlův most Karlův most Praha 1 (1 070 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (420 m)