Precedens křest reedice alba Doba Ledová, host Bára Basiková a Jan Sahara Hedl

Precedens křest reedice alba Doba Ledová, host Bára Basiková a Jan Sahara Hedl

Adresa:

Praha, Malostranské náměstí 21

Termín: 6.11.2023
Vstupné:

490 - 550

6listopad pondělí 20:30

Žánr: koncertypop rock Praha

Umělci: Precedens


Legendární skupina Precedens slaví letos 40 let od svého vzniku. Kapela vydala aktuální EP Marie Bladová, jakési předznamenání budoucího alba, které vyjde v příštím roce. A kromě toho, že probíhá turné současné podoby kapely, tak 6.11. Precedens oslaví v Malostranské Besedě vydání remasterovaného vydání prvního kultovního alba Doba ledová. Speciálními hosty večera bude Bára Basiková a Jan Sahara Hedl.

Obsazení kapely je následující: zpěv - Daniela Langrová, klávesy - Martin Němec a Pavel Nedoma, kytara - Karel Vošta, basa - Zdeněk Imramovský, bicí - Tomáš Kašpar.

Současný Precedens, ač legenda hrající v různých formacích čtyři dekády, přichází nyní s velkou energií, nasazením, s vynikající osobitou zpěvačkou a partou naprosto špičkových mladých muzikantů. V roce 2023 také vzniká dokument České Televize s názvem Precedens 40+. Ten bude mapovat nejen historii této hudební legendy, ale významnou část bude tvořit záznam koncertu stávající sestavy z Paláce Akropolis.

 

Precedens je česká hudební skupina, která se zrodila z velice bizarního undergroundového projektu Duševní hrob. Poprvé se publiku představila v dubnu 1982 v sestavě, kterou tvořili Jan Hedl, Martin Němec, Petr Kohut a Mirko...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce