Vladivojna La Chia & Tepe a září

Vladivojna La Chia & Tepe a září

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 14.10.2023
Vstupné:

Na sezení 400 Kč, na stání 250 Kč.

14říjen sobota 19:00

Žánr: koncerty Elektronika Pop Alternativa/Indie Rock Folk Praha

Umělci: Vladivojna La Chia


Kapelu Tepe a září založila Vladivojna v roce 2021 ke příležitosti vydání intimního temně romantického sólového alba Tam v hluboké tmě tepe a září. V současné době se repertoár rozšířil také o skladby ze starších alb, zhudebněné básně Anny Barkovové či písně ze seriálu Až po uši. Vladivojna La Chia (1983) je výrazná zpěvačka, textařka a skladatelka. Působí na české scéně od roku 2002. Za tu dobu stihla natočit kolem 15ti alb a filmových soundtracků. Začínala jako zpěvačka a spoluautorka psychedelické rockové skupiny Banana. Poté se vydala na sólovou dráhu. Její první album Tajemství Lotopu a následně i Bohémy se stalo top albem měsíce v kultovním berlínském obchodě hudby Dussman. S posledním albem Tam v hluboké tmě tepe a září se dostala až na billboard na Times Square a na první příčku globálního playlistu na Spotify EQUAL (2021). Za hudbu k filmu Nevinnost byla nominovaná v roce 2011 na Českého lva a posléze znovu v roce 2017 za hudbu k filmu 8 hlav šílenství. 

Pravidelně komponuje pro divadlo (Peer Gynt, Dům Bernardy Alby a aktuálně Marie Antoinetta) Napsala a složila alternativní operu Šípková Lulu. V roce 2015 založila metalovou skupinu Vladivojsko. 15 let externě vytvářela autorské pořady pro Český rozhlas Vltava a věnuje se také hudbě k audioknihám. Jejím nejúspěšnějším soundtrackem je hudba k seriálu Až po uši (2015).

Nadžánrová umělkyně, tak by se ve zkratce dala označit Vladivojna La Chia, která působí jako textařka, zpěvačka a skladatelka. Mimo vlastní sólovou tvorbu skládá také hudbu pro film a divadlo. Hudbu složila například pro film...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vladivojna La Chia &...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)