Venkovní hra Putování Prahou 2 - Riegrovy sady

Venkovní hra Putování Prahou 2 - Riegrovy sady

Adresa:

Praha 2, Riegrovy sady

Termín: 1.7.2023 (sobota) 31.12.2024
Vstupné:

zdarma

1čvc - 31pro celý den

Žánr: ostatní akcevenkovní hra historie procházka rodina děti zdarma Praha


 

Venkovní hra Putování Prahou 2, trasa RIEGROVY SADY. Vydejte se na procházku do známého parku, ze kterého je úchvatný výhled na Prahu. Objevíte zde ale i řadu dalších zajímavých míst. Trasa je vhodná pro všechny generace. Projděte se, poznávejte, zahrajte si.

Kde jinde začít, než u pomníku se sochou F. L. Riegra, jehož jméno park nese. Dozvíte se něco o zahradě zvané Kanálka a jejím zakladateli, osvíceném hraběti Canal de Malabaila, o největší sokolovně, Ptačím obelisku, o místě, kde je dnes hřiště U Draka, ale i o současném životě v parku. Na zastávkách budete plněním úkolů získávat větrem rozfoukané listy rukopisu Riegrovy encyklopedie.

Sbírejte body za správné odpovědi a soutěžte o věcné ceny.

  • Trasa má 10 zastávek
  • je dlouhá přibližně 2,1 km,
  • projdete ji přibližně za 1 hodinu.

Vyrazte sami, s rodinou nebo s přáteli. S chytrým telefonem, nebo s otázkami na papíře. Dokument k vytištění najdete na webu nebo si jej vyzvedněte v informačním středisku úřadu MČ Praha 2. Trasu můžete projít i po částech. Účast je zdarma a pokud dokončíte trasu do uzávěrky uvedené na webu a nasbíráte dostatek bodů, můžete se zúčastnit soutěže o věcné ceny. Doporučujeme, registrujte se na webu a vyplňte své odpovědi sami.

Další informace najdete na putovani.praha2.cz. Přejeme příjemnou procházku, zábavné poznávání a hodně radosti ze hry! Pokud se Vám naše Putování líbí, můžete se vydat po dalších parcích FOLIMANKA a HAVLÍČKOVY SADY, vyzkoušet jiné letošní novinky JAROSLAV FOGLAR, PODSKALÍ, nebo si užít i starší trasy.

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Venkovní hra Putování...

Žižkovská televizní věžPraha (719 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 026 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 199 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (710 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 232 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 608 m)