Zábavné show pro děti každou neděli v nákupním centru Metropole Zličín!

Zábavné show pro děti každou neděli v nákupním centru Metropole Zličín!

Adresa:

Praha 5, Řevnická 1, 155 21 Praha-Zličín

Termín: 16.7.2023 30.7.2023
Vstupné:

0

16čvc - 30čvc celý den

Žánr: ostatní akcerodina děti sport prázdniny léto zábava pro děti divadlo písničky Praha


Hledáte zajímavý program pro celou vaší rodinu, který by osvěžil prázdninové dny? Navštivte nákupní centrum Metropole Zličín. To si pro své návštěvníky v rámci unikátního Family Parku připravilo léto plné zábavy i pro ty nejmenší. Třeba každou neděli pořádá pro děti zábavné show, každý den je k dispozici i sportovní vyžití pro malé i velké zájemce.

Family Park v Metropoli Zličín nabízí zábavu a sport pro celou rodinu. Krom nejrůznějších sportovních aktivit pořádá nákupní centrum vždy v neděli také tematická dětská představení, písničkové hry, kouzelnická divadla nebo vystoupení se zvířátky.

16. 7. - Hurá za zvířátky

23. 7. - Loutková pohádka

30. 7. - Doktor Zlomtužka – kouzelník

Unikátní SUTU WALL, stůl na ping pong, zónu s velkým pískovištěm a bazénkem s míčky nebo velké trampolíny, na kterých si budou moci děti zaskákat. Největším lákadlem Family Parku v Metropoli Zličín je ale bezpochyby unikátní minigolfové hřiště, které zaujme svým ojedinělým designem. S celkem devíti jamkami plnými zábavy si zde přijdou na své jak děti, tak dospělí. Další rozměr minigolfu pak dává interaktivní mobilní aplikace iHřiště. Tu stačí nainstalovat, přiblížit se k první jamce a můžete začít plnit zajímavé úkoly či odpovídat na kvízové otázky. Minigolf není třeba rezervovat předem, pro členy věrnostního klubu je navíc zdarma. Užijte si spolu s vašimi nejbližšími léto plné zábavy v nákupním centru Metropole Zličín.

Více informací najdete na https://www.letovmetropoli.cz/specialni-akce/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

11květen sobota 09:00