Infinity & Vivian v Klubu 007 na Strahově

Infinity & Vivian v Klubu 007 na Strahově

Adresa:

Praha 6, Chaloupeckého 7

Termín: 23.2.2023
Vstupné:

150 Kč

23únor čtvrtek 19:00

Žánr: koncertyrock Praha


Ve čtvrtek 23. 2. se uskuteční koncert pražské kapely Infinity a kapely Vivian, která k nám zavítá z Broumova. Koncert proběhne ve strahovském Klubu 007. Klub je nejdéle fungujícím rockovým klubem v Praze. Je to domov několika žánrů a českých kapel. Klub otevíráme v 19.00. Vivian hrají od 20.00 a Infinity od 21.00. Infinity mladá pražská kapela hrající podmanivý pop-rock s chytlavými melodiemi, charakteristickými kytarovými sóly a osobitými českými texty. Autorem většiny písní je frontman kapely, Jan Kundrát. Infinity vznikli v roce 2016 ve zkušebně v pražských Vršovicích a již tři měsíce nato odehráli svůj první koncert v klubu Mandragora na Vinohradech.

Následovaly roky poměrně intenzivního koncertování v dalších klubech, na venkovních i vnitřních akcích, soutěžích i menších festivalech či v pražském sále Lucerna, kde kapela zahrála na maturitním plese Gymnázia Opatov. V současné době Infinity hrají v sestavě Jan Kundrát, Tomáš Šulc, Petr Kuděj, Michal Lipert a Josef Kovařík. Můžete se těšit na jejich novou písničku Ve tmě mě veď či Covide, čau! Vivian je čtyřčlenná formace z východočeského Broumova, která si svou tvorbu zakládá na českých textech a žánrově se řadí mezi rock s prvky popu a elektroniky. Za dobu svého působení stihla vyhrát několik talentových soutěží, mezi nejznámější patří Skutečná liga a Šance Muzikus. Následně vystoupila na mnoha předních festivalech a vydala dvě studiová alba.

Za poslední roky má na svém kontě několik singlů, které se umístily na rockových rádiích, spoustu odehraných koncertů a jednou z jejích specialit je, že si každoročně sama pořádá turné po letních táborech, kde se potkává se svými fanoušky. Lístky jsou již v předprodeji na GoOutu! https://goout.net/cs/listky/infinity+vivian/frgr/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

11květen sobota 20:30

15květen středa 20:30

Botox

, Vodičkova 704/36 Koncert

Ubytování v okolí akce Infinity & Vivian v...

The Emblem HotelPraha (150 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (266 metrů)

ValentinskaPraha (274 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (86 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (106 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (658 m)