Adventní koncert

Adventní koncert

Adresa:

Praha 2, Štulcova

Termín: 13.12.2022
Vstupné:

dobrovolné

13prosinec úterý 18:00

Žánr: koncertyadventní vánoční pěvecký sbor gospely koleda Praha

Umělci: Jan P. MuchowBarbora Poláková


Mohou neslyšící vnímat hudbu a užít si koncert? Ale ano, kromě českého znakového jazyka totiž existuje ještě umělecké tlumočení do znakového jazyka. To může neslyšícím přinést podobný emotivní prožitek jako poslech hudby lidem, kteří slyší. Na jednom koncertě se tak mohou sejít slyšící i neslyšící, a užijí si jej společně. A přesně takovou akci pořádá nezisková organizace Tichý svět.

Adventní koncert Tichého světa se koná 13. prosince 2022 od 18:00 v Bazilice svatého Petra a Pavla na Vyšehradě. Vystoupí studentský pěvecký sbor Besharmonie a mužská část pěveckého sboru Pueri gaudentes. Uměleckého tlumočení do znakového jazyka se ujmou profesionální umělečtí tlumočníci. V programu najdete tradiční koledy, vánoční písně z celého světa a nejslavnější gospely. Speciálním hostem letošního vystoupení bude Jan P. Muchow, který ke společnému vystoupení přizval herečku a zpěvačku Barboru Polákovou.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Po ukončení EKO Gymnázia v Poděbradech pokračovala oborem činohra na Divadelní fakultě Akademie múzických umění v Praze, kde byli jejími profesory Jana Hlaváčová, Boris Rösner či Ladislav Mrkvička. Následně se stala členkou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce