Přejít na stránky Ticketpro.cz

Mumford

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 6.3.2013

6březen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpopfolk


Anglická folk-rocková kapela Mumford Sons, která je známá svými energickými koncerty se poprvé představí v ČR, v klubové atmosféře pražského Lucerna Music Baru představí nejen materiál z nového alba "Babel".

ANGLICKÁ FOLK-ROCKOVÁ KAPELA MUMFORD amp; SONS, KTERÁ JE ZNÁMÁ SVÝMI ENERGICKÝMI KONCERTY, SE POPRVÉ PŘEDSTAVÍ V ČESKÉ REPUBLICE - V KLUBOVÉ ATMOSFÉŘE PRAŽSKÉHO LUCERNA MUSIC BARU PŘEDSTAVÍ MATERIÁL Z NOVÉHO ALBA „BABEL quot;, ALE I SKLADBY Z PŘEDEŠLÉHO, VELMI ÚSPĚŠNÉHO DEBUTU „SIGH NO MORE quot;.

Kvartet pocházející z Londýna funguje od roku 2007 a tvoří jej Marcus Mumford (zpěv, kytara, bubny, mandolína), Ben Lovett (zpěv, klávesy, akordeon, bubny), Winston Marshall (zpěv, banjo, dobro) a Ted Dwane (zpěv, basa, bubny, kytara). V témže roce natočili své první EP s názvem „Love Your Ground quot; a začali vydatně koncertovat po Velké Británii.
Po dvou letech vydali své první velké album s názvem „Sigh No More quot;, které již krátce po vydání získaloobrovskou popularitu a hudebníkům přineslo úspěchy i na druhé straně oceánu.
Jejich sláva rostla, z klubů se Mumford amp; Sons přesunuli do větších sálů a nominace na nejrůznější hudební ceny na sebe nenechaly dlouho čekat. Kapela mimo jiné v roce 2010 získala australskou hudební cenu ARIA pro nejpopulárnějšího zahraničního umělce a v roce 2011 také cenu BRIT Awards za nejlepší britské album. Singly „Little Lion Man quot; nebo „The Cave quot; přispěly k několikanásobné platině, a to jak v rodné Anglii, tak i v USA.
Novou desku začali Mumford amp; Sons připravovat během loňského roku. Nahrávání probíhalo v americkém Nashvillu a dle slov kapely jim tvůrčí atmosféra tohoto města se skládáním nových skladeb velmi pomohla. Producentem se stal stejně jako v případě debutové nahrávky Markus Dravs. Deska, která vyšla 21. září, zachycuje Mumford amp; Sons ve skvělé formě. Některé skladby byly nahrány živě a album obsahuje písničky pro tuto formaci typické - jak romantické balady, tak i rychlejší skladby.

Jako první singl byla vybrána skladba „I Will Wait quot;, která si výborně vede v žebříčcích po celém světě. Dle vlastních slov jsou členové Mumford amp; Sons rádi, že deska vyšla a mohou tak vyrazit na turné, protože koncertování je baví a fanoušci si jejich energické koncerty opravdu užívají. Ti v České republice se o tom budou moci přesvědčit 6. března 2013 v pražském Lucerna Music baru.

Rezervace vstupenek na tento koncert byly pozastaveny. Maximální počet vstupenek na osobu 8ks.

Při zakoupení E-Ticketu nebude možnost pozdější výměny za klasickou vstupenku, E-Ticket je již platná vstupenka.

Při platbě vstupenek platební kartou bude částka navýšena o poplatek za platební kartu (2,8% vč. DPH)

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mumford

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (774 metrů)

The Emblem HotelPraha (851 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (682 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (464 m)