Přejít na stránky Ticketpro.cz

Tyler Ward

Termín: 30.10.2012

30říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpop


Americký hudebník Tyler Ward přijede poprvé do Prahy

Americký hudebník, skladatel a písničkář Tyler Ward (23) vyráží na podzim na evropské turné a zastaví se i v Praze - poprvé. Rodák z Denveru představí své skladby českým fanouškům v pražském klubu Roxy 30. října.

Ward sám na sebe nahlíží jako pop-rockového zpěváka. Dobře je znám svými chytrými coververzemi písní slavných umělců, např. Justina Biebera, Jasona Mraze, LMFAO, Michaela Jacksona, Coldplay, Maroon 5 a dalších; a zároveň skládá a natáčí vlastní skladby, které se staly slavné především díky YouTube, kde je shlédly miliony fanoušků. Ward hudbu vždy miloval, i když původně studoval na vojenské letecké akademii a později hrál fotbal za univerzitu – ale vztah k hudbě převážil a Ward se začal stoprocentně věnovat již jen hudbě.

Ward je jedním z mála nezávislých umělců, kteří mají obrovskou podporu fanoušků především díky online světu: Wardovy facebookové stránky mají přes půl milionu fanoušků, většina jeho skladeb má přes milion (některé i pět až deset milionů) shlédnutí na YouTube – zkrátka, mladičký Ward se stal jedním z nejžádanějších umělců na americké půdě. Už letos v září Ward navíc plánuje vydat své první CD plné originálních skladeb.

„Tylera Warda lze přirovnat k mladší a vášnivější verzi Jasona Mraze či Damiena Rice. Má neskutečnou hlasovou výbavu. Kromě zpěvu také hraje na kytaru, bicí a piano. Všechny jeho vlastní skladby i coververze jsou unikátní – bravurně míchá styly a vždy překvapí něčím novým – jednou je to čistě akustické, podruhé se nebojí zapojit syntetizátory. Jeho coververze jsou často označovány za kvalitnější, než originály. Zkrátka pražský koncert Warda v Roxy bude rozhodně událostí, kterou si hudební nadšenci nesmějí nechat ujít!“ sdělil nám jeden z promotérů.

Oficiální webové stránky interpreta: http://www.tylerwardmusic.com

Facebook event link: https://www.facebook.com/events/281318188641764/

Homepage ROXY: http://roxy.cz

MySpace Channel: http://www.myspace.com/tylerward

YouTube Channel: http://www.youtube.com/user/TylerWardMusic

Při platbě vstupenek platební kartou bude částka navýšena o poplatek za platební kartu (2,8% vč. DPH)

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

26duben pátek 19:00

Nicole Zuraitis Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Tyler Ward

Tyn Yard ResidencePraha (285 metrů)

The Emblem HotelPraha (630 metrů)

ValentinskaPraha (746 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (395 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (535 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 081 m)