Yellow ribbon run

Yellow ribbon run

Adresa:

Praha 17, Na Fialce II 1679

Termín: 5.12.2020

5prosinec sobota 11:00

Žánr: sportběh


z důvodu opatření, která se vztahují k nepříznivé situaci v souvislosti s COVID – 19 a vyhlášeným nouzovým stavem jsme se rozhodli přesunout náš očekávaný Yellow Ribbon běh. Termín se posouvá na 5. 12. 2020. Předběžný čas zahájení je 11:00. Občerstvení na místě bude k dispozici.

Yellow Ribbon Run a akce, kde prezentujeme žlutou stužku v průběhu roku, jsou souborem osvětových aktivit, jejichž cílem je dát lidem s trestní minulostí a jejich rodinám druhou šanci na slušný život a přispět tak k prevenci kriminality, snížení recidivy a většímu bezpečí ve společnosti. Vrcholem celoročních akcí je běh – Yellow Ribbon Run. Ambasadorem Yellow Ribbon je herec a scénárista Petr Čtvrtníček, který je zároveň bubeníkem vězeňské kapely Wsedě, která události spojené se žlutou stužkou doprovází. Realizaci běhu v letošním roce pomůže zajistit sportovec a filantrop Tomáš Slavata v Aktivním lesoparku Řepy.

Běžci se žlutou stužkou vyběhnou proti předsudkům 5.12.2020. Běh spolupořádá Probační a mediační služba ČR, Vězeňská služba ČR a nezisková organizace RUBIKON Centrum.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ Praha 17

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Yellow ribbon run

Villa St. TropezPraha (1 641 metrů)

Volcano Spa HotelPraha (3.2 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (6.2 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (6.3 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (6.5 km)