LIVE stream - Tři sestry

LIVE stream - Tři sestry

Adresa:

LIVE stream

Termín: 8.5.2020

8květen sobota 20:00

Žánr: koncertypunk rock pub rock live stream online

Umělci: Tři sestry


8.5.2020 se mělo blížit k závěru takřka vyprodané VINYL TOUR. A že jsme odehráli z 12 zastávek pouze první štaci? Nevadí! V plné síle, na plné kytary a s plnými žejdlíky vás pozveme ke kompům, mobilům a televizím na plnoprávný koncert VINYL TOUR, kde online představíme na čtyři desítky songů pouze z prvních tří alb, songů, z nichž dobrou třetinu jsme nikdy naživo nehráli! Půjde o absolutní unikát, který se (bůh-li a vrchnost dá) bude opakovat již jen na náhradních termínech jednotlivých štací na podzim tohoto, či v horším případě, na jaře příštího roku.

23.5. 2020 vám pak s nemenší vehemencí nastreamujeme až domů nekrácený asi 100minutový unikátní setík připravený na ten samý den naživo do branických ledáren! Nebudou chybět zdravice spřátelených interpretů a fanoušků či dojaté promluvy členů Souboru kreténů!

Živý stream najdete zde

Jako dárek za věrnost vám, kteří jste si zakoupili vstupenky na tyto akce v předprodeji, příslušný koncert přineseme domů zcela zdarma. Pouze při přihlášení na https://live.ticketstream.cz zadáte unikátní kod z vaší vstupenky .Vaše lupeny pak samozřejmě zůstanou v platnosti na náhradní termín setkání face to face a pivo tu rum!

Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, občas i metal až po hardcore. Textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností kapely je Lou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce