Tři sestry přesouvají část plánovaného turné do online prostoru

Tři sestry přesouvají část plánovaného turné do online prostoru 

V květnu plánuje domácí uskupení Tři sestry dvojici livestreamových koncertů. Vystoupení nahradí plánovanou zastávku v rámci turné, které je přerušeno kvůli pandemii koronaviru, a narozeninovou oslavu.

Rocková kapela Tři sestry měla na letošní jaro přichystané zastávky v rámci Vinyl Tour, z plánovaných dvanácti vystoupení se ale mohlo uskutečnit prozatím jen jedno.

Ke kytarám a mikrofonům se vrátí v pátek 8. května, kdy představí na živém přenosu koncertu čtyři desítky skladeb z prvních tří vydaných desek Na Kovárně to je nářez, Alkáč je největší kocour, aneb několik písní o lásce a Švédská trojka. Náhradní termíny turné skupina plánuje posunout na letošní podzim, případně na jaro roku 2021.

Partička si letos na jaře připomíná třicáté páté narozeniny, které plánovala oslavit v prostoru branických ledáren v Praze. I tento koncert se uskuteční ve virtuálním prostředí, a to v sobotu 23. května.

Fanoušci, kteří si vstupenky na obě akce zakoupili již dříve v předprodeji, o koncerty nepřijdou. Majitelé lístku získají vstup zdarma na online vystoupení, stačí pouze zadat unikátní kód ze vstupenky při přihlášení na www.ticketstream.cz. Vstupenka zůstává v platnosti i na náhradní termín.

Foto: Facebook Tři sestry

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!