Black Marble + Panther Modern

Black Marble + Panther Modern

Adresa:

Praha 8, Prvního pluku 2

Termín: 19.2.2020

19únor středa 20:00

Žánr: koncertysynth-pop


Black Marble - Minimalistický synth pop Chrise Stewarta jsme zaznamenali již v roce 2012 s vydáním debutu A Different Arrangement, který tehdy oslnil všechny milovníky cold wave temnými skladbami Pretender nebo Cruel Summer. Další deska It's Immaterial se pak zapsala do paměti také díky coveru s černovlasou dívkou, které nyní na Youtube čítá necelých milion a půl zhlédnutí. Poté Stewart podepsal smlouvu s indie labelem Sacred Bones a začal pracovat na třetí desce Bigger Than Life, která vyšla 25. října.

Melancholie a temnota doprovází tvorbu Black Marble od počátku, na nové desce se však setkáváme s pozitivnějším přístupem. Potemnělý synth-pop se vzdálenými garážovými vokály se tak nenápadně transformuje v příjemně plynoucí pastelově zbarvený cold-wave. Co ale zůstává stejné, je Stewartův DIY přístup – vše je nahrané a produkované výhradně pomocí analogového gearu.

Panther Modern - Nový projekt Bradyho Keehna ze Sextile zpřítomňuje minulost pomocí EBM rytmů a syntezátorů a servíruje tak potěšení doprovozené unikátním vizuálem své nové EP Los Angeles 2020 si produkoval sám a o mastering se postaral Maurizio Baggio (The Soft Moon, Boy Harsher, Merchandise).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Black Marble + Panther...

Žižkovská televizní věžPraha (1 163 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 314 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 379 metrů)