Svatební pop-up mezi květinami

Termín: 18.10.2019 20.10.2019

18říj - 20říj celý den

Žánr: výstavysvatbadesigndekorace


Přijďte se inspirovat 18. – 20. října na svatební pop-up do květinové dílny luka:sh. 

Na komorním pop-upu, který již podruhé pořádá květinová dílna a obchod květinami luka:sh na pražských Vinohradech, najdete inspiraci k tomu, aby byl váš svatební den nezapomenutelný. 

„V dekoracích se používá množství květů a zeleně, jen se snižuje rozbujelost dekorací, aby svatebčané na sebe přes ně viděli. Pokud se do nedávna dávalo přednost sekulárnímu uspořádání menších stolů, nyní se trend obrací k velkým tabulím a tím i uzpůsobení květinových dekorací. Styl šatů se zjednodušuje, aby vynikla krása nevěst a sofistikovaněji zpracované kytice, než tomu bylo dříve, “přibližuje současné trendy Lukáš Tvrdý, florista a spolumajitel značky luka:sh.

Od pátku 18. do neděle 20. října můžete obdivovat neobvyklé svatební kytice i dekorace z květinové dílny luka:sh, objevíte neskutečně působivé snubní prstýnky NOMIO by Milan Nováček, slow fashion svatební šaty Férovky, originální dekorace Svatbaret, svatební přání a pozvánky od Jitky Zajíčkové, šperky na míru od Daloo, neotřele otrlé dekorace Eterle, slaďoučké CupCakes Veronika, kreslená svatební oznámení Planeta manželství, zcela výjimečná svatební alba Goldenkat, svatební agentura Wedding Factory a  minimalistická a chic psaníčka Folbeur, protože i nevěsta potřebuje mít po ruce pár nezbytností. 

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Svatební pop-up mezi...

Výstaviště HolešovicePraha (3.5 km)

Vila LannaPraha (3.9 km)

Tyn Yard ResidencePraha (5.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (5.3 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (5.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.1 km)