Port Of Trance w/ Mohamed Bahi

Port Of Trance w/ Mohamed Bahi

Adresa:

Praha 1, Rybná 16

Termín: 30.8.2019
Vstupné:

200 Kč

30srpen pátek 22:00

Žánr: koncerty


Na konci letních prázdnin se dočkáme velice speciální edice eventu Port Of Trance věnované soundu vydavatelství Vandit Records slavného Paul Van Dyka. Speciálním hostem akce bude vycházející hvězda tohoto labelu Mohamed Bahi z Maroka. Již v pátek 30.8.2019 jako vždy v klubu Atelier Club v Praze. Zahraničního hosta doplní domácí DJ Beck, Joe Cormack, Redchild a Tomangel.

MOHAMED BAHI

Z hloubi Casablanky pochází 22letý muž Mohamed Bahi, kterého nikdy neomrzí tvrdě pracovat, dokud nedosáhne svého hlavního cíle. A to vyzdvihnout elektronickou taneční hudbu ve své zemi, tedy v Maroku. Již od raného věku byl Mohamed Bahi zasažen trance hudbou, tím, že poslouchal Paula Van Dyka od roku 2006. Posléze začal objevovat kouzlo světa hudební produkce a po osmi letech se mu splnil jeden z jeho snů, když se ho ujal právě Paul Van Dykův label Vandit Records, na kterém vydává své skladby dodnes. A je podporován těmi největšími DJs a to i přes to, že jeho cílem je integrovat dobrou kulturu elektronické hudby namísto takzvaných komerčních zvuků, které hraje většina rozhlasových stanic.

DJ Beck

Zdeněk Beck alias DJ Beck se narodil v roce 1985 v Praze. Elektronickou hudbu začal intenzivně poslouchat v roce 2001, kdy navštěvoval pravidelně ZEN party v klubu Roxy Prague. V roce 2002 se začal pomalu ale jistě pouštět do hraní. Start nebyl nijak snadný, čtyři roky hrál pouze z Traktoru 1 od Native Instruments. V roce 2006 si konečně koupil svůj vysněný nástroj gramofony Technics a začal hrát převážně trance a techno. V roce 2008 se odhodlal poprvé vystoupit před veřejným publikem a začal hrát v klubu Bažina, který byl pro něj odrazovým můstkem na cestu výše. Po roce 2008 zahrál v mnoha pražských klubech, ale největší vrchol jeho kariéry nastává v roce 2013, kdy vystoupil v klubu Roxy Prague. Byl to jeho splněný sen a cíl, kvůli kterému vůbec začal hrát. V roce 2016 se mu ovšem splnil jeho největší sen, zahrál si na akci Citadela po boku Paul Van Dyka a to hned třikrát po sobě. V roce 2013 mu vydává jeho první oficiální track The Night Landing label Club G Records. DJ Beck vystoupil živě také na eventech Beats For Love, Trancefusion, Transmission afterparty a mnoha dalších. Jeho nejoblíbenějším labelem je Vandit Records a jeho vzory jsou Paul Van Dyk a Giuseppe Ottaviani.

Joe Cormack

Josef Komárek více známý jako Joe Cormack patří k nejdůležitějším osobnostem na České trance scéně nejenom jako DJ a producent, ale také jako spoluorganizátor mnoha akcí. Jako producent publikoval mimo jiné na labelech Trance All-Stars, Diverted, D.MAX nebo NewStyle Perspective. Joe vysílá tři velmi poslouchané radioshow. První z nich je Trance Stage vysílaná na mnoha stanicích po celém světě. Tato týdenní radioshow je plná nejnovějšího uplifting trancu. Další radioshow Escape From Silence dělá pro české vydavatelství Trance All-Stars Records a třetí je show The Sound Of Freezer, která běží již deset let. Jako DJ si zahrál po boku mnoha hvězd, namátkou třeba Simona Pattersona, Seana Tyase, Arneje, Darrena Portera či Alexe MORPHa.

Redchild

Jaroslav Řehák alias Redchild se narodil v roce 1983 v Praze, ale od roku 2009 žije v Čelákovicích. V roce 1997 začal poslouchat elektronickou hudbu a v roce 2002 začal s vlastní tvorbou a o dva roky později začal hrát v klubu na Vinohradech. Pak se na dlouhou dobu odmlčel a teprve až od roku 2017 začal své tracky vydávat na labelech Yeiskomp, Beyond The Stars, Mashbuk, Silent Shore, Emergent Skies a Lifted Trance Music. Každé pondělí má svou radioshow Redchild Epic Trance Mix na Avivmedia.fm a dvakrát byl hostem v pořadu Ori Uplift. Hraje převážně uplifting a tech trance, ale příležitostně zabrousí i do psytrancu nebo hardtrancu. Mezi své oblíbené producenty řadí Giuseppe Ottavianiho, Seana Tyase, Darrena Portera a mnoho dalších.

Tomangel

Tomáš Pavlíček alias Tomangel se narodil roku 1980 v Teplicích. Hraní se věnuje od roku 2004, kdy si pořídil své první gramofony. První úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat a získal rezidentní večer v klubu Unico ME v Teplicích a to pod názvem Trance Effect Sound. Krátce na to se velkou měrou aktivně podílel na přípravách velice úspěšné a ojedinělé akce, která se zapsala do dějin teplické taneční scény pod názvem Summer Session. Tato akce byla velkým odrazovým můstkem a začali přicházet nové nabídky na hraní a rezidentní večery např. v klubech Fabric (Ostrava), Mecca (Praha), Duplex (Praha), Babylon (Liberec) a další. Velkým úspěchem bylo vítězství v prestižní anketě O2 Dance Music Awards, kde Tomangel s velkým náskokem získal 1. místo v kategorii Objev roku. Mezi své oblíbené DJe řadí především Paul Van Dyka, Giuseppe Ottavianiho, Marca V nebo i Johna O‘Callaghana či Activu. V současné době pracuje na své vlastní produkci, zaměřené na klasickou trancovou muziku s elektronickými prvky a breakbeatovými loopy. Plánuje i vydání alba s názvem Politic.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

26duben pátek 19:00

Nicole Zuraitis Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Port Of Trance w/...

Tyn Yard ResidencePraha (206 metrů)

The Emblem HotelPraha (592 metrů)

ValentinskaPraha (714 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (296 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (473 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (997 m)