Rybičky, rybičky, … rybáři jedou

Rybičky, rybičky, … rybáři jedou

Adresa:

Praha 4, U Domu služeb

Termín: 15.6.2019

15červen sobota 08:00

Žánr: sportrodina děti soutěže a hry závody akce v přírodě rybolov


I letos pořádá místní organizace Českého rybářského svazu Praha 4 - Modřany soutěž ve sportovním rybolovu pro děti a mládež. Bude se konat v sobotu 15. června na Farském rybníčku v ulici U Domu služeb.

Název rybářské soutěže je „Rybičky, rybičky, … rybáři jedou“ a letos půjde o její třetí ročník. Antonín Flieger, předseda místní organizace ČRS Praha 4 – Modřany doplňuje informace: „Na základě pozitivních reakcí po 1. ročníku, který se konal v roce 2017, jsme se rozhodli udělat z těchto závodů každoroční „modřanskou tradici“. Soutěže se pravidelně účastní děti do 15 let, přičemž nejmladšímu účastníkovi byly 3 roky.

Prezence účastníků bude 15. 6. od 8:00 do 9:00 hodin, vlastní závody pak začnou od 9:00 hodin. Ukončení závodů a vyhlášení výsledků předpokládáme zhruba ve 13:00 hodin. Účast na závodu je bezplatná, každý účastník si vylosuje lovné místo a bude mu zapůjčen jeden rybářský prut včetně nástrah. Všichni závodníci musí přijít v doprovodu dospělé osoby a při prezentaci budou odevzdávat „Souhlas rodičů se zpracováním osobních údajů o dítěti“, který pošleme elektronicky po přihlášení k závodům. Přihlášky k účasti na závodech zasílejte na e-mail: info@rybari-modrany.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rybičky, rybičky, …...

Villa Seven HillsPraha (3.4 km)

VIPliving HouseboatPraha (6.1 km)

Volcano Spa HotelPraha (6.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (8.5 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (7 km)