Magie peněz - Přitahujeme si hojnost a prosperitu

Magie peněz - Přitahujeme si hojnost a prosperitu

Termín: 13.7.2019 14.7.2019
Vstupné:

1500 - 2500 Kč

13čvc - 14čvc celý den

Žánr: ostatní akce


Seminář zaměřený na nejstarobylejší formu magie vůbec – přitahování bohatství. V první části se budeme zabývat tím, co nám brání v prosperitě. Prozkoumáte svoje finanční bloky a negativní myšlenkové programy, a v závěrečném rituálu se vyladíte na frekvenci peněz a vyrobíte si amulet. Začnete lépe vnímat toky finančních příležitostí kolem sebe, najdete svoji finanční vizi pro budoucnost a naučíte se dobře hospodařit.

Program semináře

  • Vaše peníze a vy – Průzkum energetického pole mezi vámi a vašimi penězi a práce s ním.
  • Vymítání finančních démonů – Jak odhalit získaná přesvědčení o penězích, která nám brání v prosperitě a zbavit se jich jednou pro vždy.
  • Rituál dlužníků – Vymanění se z negativní energie, kterou vytváří dlužné peníze, ať už se nacházíme na kterékoliv z jejich stran.
  • Talismany a oltáře – Které kameny, byliny, oleje a vůně nebo symboly jsou tradičně spojovány s energií peněz? Postavíme si oltář na prosperitu, který na nás bude působit po celou dobu konání semináře. Podobný si pak můžete zhotovit i doma, a učinit svoji domácnost ohniskem prosperity.
  • Typická úskalí finanční magie – Jak se vyhnout typickým vedlejším účinkům, které čarování na peníze přináší?
  • Finanční cíle a díry v rozpočtu – Aby nám peníze každý měsíc záhadně nemizely. Jak rozumět různým výdajům a k jakým cílům směřovat svoje úsilí. Dozvíte se praktické tipy, jak ušetřit a objevíte možnosti snadného přivýdělku, které by vás možná nikdy nenapadly.
  • Moje poslání – Co je naším vlastním smyslem života, a co děláme jenom kvůli penězům? Prozkoumáte váš smysl života a pravé povolání.
  • Talisman na prosperitu – V závěrečném rituálu si vyrobíme společně šamanský váček s runami, kameny a bylinami na podpoření proudu prosperity v našich životech.
  • Mnoho dalšího – Na semináři zjistíte, kdo z vašeho okolí poškozuje vaši finanční vibraci, jak vás ovlivnily osudy vašich předků nebo proč se nosí kapří šupiny v peněžence. Požehnáme si také navzájem rituálem na splněná přání.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

5květen neděle 10:00

5květen neděle 13:00

7květen úterý 19:30

Stylové večery

, Karlovo náměstí 23 Ostatní

Ubytování v okolí akce Magie peněz -...

Royal Court ApartmentsPraha (282 metrů)

Royal Court HotelPraha (628 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (815 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 234 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (954 m)