Pátá z cyklu přednášek Medicína a smrt

Adresa:

Praha 1, Národní 22

Termín: 23.4.2019
Vstupné:

zdarma

23duben úterý 17:00

Žánr: ostatní akcepřednášky


Devět večerů o hranicích medicíny. O tom, co může dnešní zdravotnictví a sociální péče nabídnout lidem se závažnou, život ohrožující nemocí. 21 držitelů dvouletého stipendia Avast Foundation Palliative Care Scholarship, které Nadační fond Avast poskytuje leaderům v oblasti paliativní péče, představuje svůj pohled na doprovázení umírajících a jejich rodin.

Pátá z cyklu přednášek nese název SPOLUPRÁCE A LEADERSHIP V PALIATIVNÍ PÉČI

Akce je určena pro zájemce z řad odborné i laické veřejnosti. Vstup je zdarma. Po přednášce bude následovat prostor pro dotazy a neformální setkání všech účastníků. Kapacita je omezená, přednost dostanou dříve příchozí.

Vystoupí:

Martina Klejnová

Pracuje jako zdravotní sestra v Ústavu hematologie a krevní transfuze v Praze. Je součástí paliativního týmu ÚHKT. V rámci svého projektu se věnuje pacientům a jejich rodinám, spolupráci mezi ÚHKT a hospicovými zařízeními, do budoucna by se ráda rovněž věnovala předávání zkušeností mezi ostatními hematoonkologickými pracovišti.

MUDr. Jindřich Polívka

Jako atestovaný hematolog působí v původní odbornosti na 1. interní klinice – hematologie 1. LF UK a VFN v Praze. Paliativní péči se věnuje od roku 2008. Od roku 2015 pracuje jako vedoucí lékař a paliativní specialista v Hospici Dobrého pastýře v Čerčanech, TŘI o.p.s. Ve svém projektu se věnuje seberozvoji v manažerské oblasti a oblasti leadershipu studiem MHA se zaměřením na oblast paliativní péče.

Alexandra Trochtová

Vystudovala ekonomii a sociologii v Yorku, práva na Cambridge a aplikovanou etiku na Univerzitě Karlově. V současné době je projektovou manažerkou zastřešující organizace Fórum mobilních hospiců, kterou v rámci svého projektu rozvíjí tak, aby organizace co nejlépe sloužila svým členům – poskytovatelům mobilní paliativní péče.

Moderuje Mgr. Marek Uhlíř

Člen výboru České společnosti paliativní medicíny ČLS JEP a uznávaný expert na oblast paliativní péče.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

5květen neděle 10:00

5květen neděle 13:00

7květen úterý 19:30

Stylové večery

, Karlovo náměstí 23 Ostatní

Ubytování v okolí akce Pátá z cyklu...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (495 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (560 metrů)

ValentinskaPraha (625 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (386 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (NAN km)