Eliška Podzimková / Tiché osudy

Eliška Podzimková / Tiché osudy

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 11.1.2019 15.2.2019

11led - 15úno celý den

Žánr: výstavyumění fotografie praha zimní výstavy ilustrace


Galerie Lucerna vystavuje neobvyklou techniku dokreslování fotografií výtvarnice Elišky Podzimkové. Výstava v rámci projektu Tiché osudy se koná od 11. 1. do 15. 2. Otevírací doba galerie od pondělí do pátku 16. až 21. hodin.

Projekt Tiché osudy si dal za cíl odstranit rozšířené mýty o neslyšících a ukázat jejich příběhy tak, jak je vyprávějí oni sami. Jak vnímají své místo ve společnosti, co by poradili slyšícím, aby jim lépe rozuměli nebo co by naopak vzkázali neslyšícím, aby je podpořili. Každý měsíc jsme zveřejnili na sociálních sítích a na internetu jeden inspirativní příběh neslyšícího člověka. Jejich životy jsou pestré, každý se věnuje něčemu jinému a mají různé životní cíle, ale jedno mají společné. Neviditelný hendikep, kterého si většinová společnost nevšimne, protože není na první pohled patrný.

Eliška Podzimková je mladou výtvarnicí z Prahy. Její obrovská umělecká kreativita, velký smysl pro design a obšírné technické dovednosti jí přinesly mezinárodní uznání a skvělou reputaci v grafickém a digitálním oboru. Využívá neobvyklé techniky dokreslování fotografií, které jsou pak i díky jejímu osobitému smyslu pro humor osobnější a živější. Eliška získala mnoho cen za krátké filmy, videoklipy, společné fotografické projekty, marketingové kampaně a spolupracovala s klienty jako jsou Jamie Oliver, magazín Vogue, New Yorská filmová akademie a další.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Eliška Podzimková /...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (723 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (819 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (704 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (529 m)