What a Feeling / Silvestr 2018 v Aeru

What a Feeling / Silvestr 2018 v Aeru

Adresa:

Praha 3, Biskupcova 31

Termín: 31.12.2018

31prosinec pondělí 15:00

Žánr: ostatní akcekino film silvestr praha


Na Silvestra si pro vás v Aeru vždy připravíme nějakou specialitku. Ani letos to není jinak a máme pro vás nachystanou exkluzivní předpremiéru filmu s Penélope Cruz a Javierem Bardemem, který zahájil letošní festival v Cannes.

Když dáte bacha na koberce, tak už odpoledne si můžete dát zahřívací kolo bowlingu s Dudem Lebowskim.

Poslední projekcí v roce nebude nic jiného než osmdesátkový party starter s Jennifer Beals a kbelíkem vody, po které bude následovat večírek.

15:00 BIG LEBOWSKI
Bratři Coenové rádi čerpají z filmového žánru „noir“, drsných chandlerovských detektivek, přičemž Big Lebowski si z častých klišé dělá výtečnou legraci. Jeff „Dude“ Lebowski (Jeff Bridges) je notorický flákač, milovník bowlingu a marihuany, kterého si jednoho krásného dne spletou s jeho jmenovcem milionářem a doslova mu „pochčijí“ koberec. „Dude“ si ale ne vše nechá líbit a když po tom pravém Lebowském požaduje náhradu škody, postupně se zaplete do šíleného únosu, ve kterém figuruje kufřík peněz, jeho leniví kamarádi, pornoproducent a feministická „akční“ umělkyně…

17:30 VŠICHNI TO VĚDÍ 
I osmý snímek Asghara Farhadiho Všichni to vědí, který zahajoval letošní festival v Cannes, sleduje složitost mezilidských vztahů a jejich proměny. Laura se z Buenos Aires, kde žije s manželem a dětmi, vrací do rodného Španělska zřídkakdy. Události provázející poslední návštěvu změní mnohé. V hlavních rolích pečlivě vypointovaného rodinného dramatu excelují Penélope Cruz a Javier Bardem.

20:30 FLASHDANCE
Pocit, kterému se nic nevyrovná! Světově úspěšný muzikál 'Flashdance' vypráví příběh nebojácné a půvabné osmnáctileté dívky Alex Owensové, která ve dne pracuje jako svářečka a v noci tančí v luxusním baru. Alex zápasí o svou nezávislost a lásku a touží po splnění velkého snu - dostat se na Pittsburghskou taneční konzervatoř. Film je plný hudby osmdesátých let, včetně známých hitů 'Flashdance - What a Feeling' a 'Maniac'.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce What a Feeling /...

Výstaviště HolešovicePraha (3.2 km)

Vila LannaPraha (3.7 km)

Tyn Yard ResidencePraha (5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (5.1 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (5.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.9 km)