Finale - Praha

Finale - Praha

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábřeží 306/13

Termín: 6.11.2018
Vstupné:

300 Kč - 550 Kč

6listopad sobota 19:30

Žánr: divadloshow


Berlínský soubor za podpory Cirku La Putyka a Jatek78 představuje velmi netradiční podívanou, která kombinuje hudební a novocirkusové vystoupení. Osm přátel, mezi nimi špičkoví akrobaté a hudebníci, se setkává, aby předvedlo ty nejlepší kousky, z nichž každý je hoden skutečného grand finale.

Připravte se na show plnou akrobacie doprovázenou sametovým hlasem zpěvačky Eny Wild a dynamickým bubnováním Lukase Thieleckeho. Jedinečná podívaná inspirovaná undergroundovou hudební scénou, odvážnými filmovými kousky a tradičními i méně tradičními cirkusovými triky.

Se svojí originální estetikou, nekonvenčním přístupem a sympatiemi, které ve vás berlínský soubor Analog zaručeně vzbudí, FINALE vytváří energii, které je nesmírně těžké odolat. Během této podívané umělci neztělesňují fiktivní postavy, ale vždy zůstávají sami sebou.

FINALE je bezesporu jízda. A jaká je? Jednoznačně divoká, nesmírně vtipná a 100% autentická! Obrovským vkladem představení je, že diváci nestojí opodál, ale jsou jeho nedílnou součástí, která žene artisty k výkonům až za hranicemi lidských možností. FINALE je vzrušujícím a sdíleným zážitkem z nového cirkusu, během něhož vás vůbec nepřekvapí, že ihned po potlesku show plynule přejde ve večírek a že nakonec skončíte s drinkem v ruce pod roztočenou disco koulí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

12červen středa 19:30

18červen úterý 19:30

Ubytování v okolí akce Finale - Praha

Výstaviště HolešovicePraha (1 187 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.1 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 964 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (846 m)