Soutěž ve zručnosti i Urban Training

Soutěž ve zručnosti i Urban Training

Adresa:

Praha 9, Beranových 667

Termín: 14.7.2018 17.7.2018
Vstupné:

zdarma

14čvc - 17čvc celý den

Žánr: ostatní akce


Chcete zažít cvičení trochu jinak a nebaví vás přeplněné posilovny? Přijďte si 14. července na Výstavu stanů a vybavení do přírody vyzkoušet unikátní cvičení Kari Traa urban training. A po celé dny 16. a 17. července si tady pak můžete otestovat také své schopnosti v soutěži zručnosti Wingman show.

 

Kari Traa urban training je cvičení, při kterém se naučíte využívat prvky kolem sebe, jako jsou obrubníky, lavičky nebo schody. Je zaměřené na všechny problémové partie těla a nemusíte se bát, že ho nezvládnete, obtížnost každého cviku si určíte vy sami, protože cvičíme pouze vlastní vahou. Ukázku tohoto unikátního cvičení uvidíte a zažijete 14. července od 17 hodin na Výstavě stanů a vybavení do přírody, která se koná v areálu PVA EXPO Praha Letňany. Čeká vás 90 minut cvičení pod dohledem zkušených lektorek, každý trénink představuje několik zastávek, na kterých procvičíte jednotlivé partie. Mezi jednotlivými stanovišti budete přebíhat, takže během celého tréninku uběhnete v průměru 2–3 km. Cvičení je koncipováno tak, aby jej zvládl každý!

Pestrý doprovodný program na Výstavě stanů pokračuje i ve dnech 16. a 17. července. Wingman Show je dovednostní soutěž s multitoolem, do které se může zapojit každý návštěvník výstavy starší 18 let. Soutěžící má za úkol pomocí multitoolů přeštípnout drát, zašroubovat, vyšroubovat šroub, přepilovat hřebík a přeříznout dřevo. Vše je na čas a na soutěžící čekají skvělé ceny!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Soutěž ve zručnosti i...

Wellness Hotel STEPPraha (3.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.8 km)