Coro Piccolo Praha přijímá nové děti

Coro Piccolo Praha přijímá nové děti

Adresa:

Praha

Termín: 9.5.2018 31.10.2018

Žánr: koncertysbor děti zpěv nábor


Dětský pěvecký sbor CORO PICCOLO PRAHA přijímá nové děti Známý dětský pěvecký sbor Coro Piccolo přijímá nové zpěváky. Máte doma, nebo ve svém okolí, pěvecky, herecky a pohybově nadané dítě? Přiveďte ho do dětského pěveckého sboru Coro Piccolo.

Na zkouškách sboru se děti kromě pěvecké techniky a hudební teorie učí herectví, jevištní mluvu, mají pohybovou výchovu a hrají nejrůznější improvizační hry. Díky herecké průpravě a odbornému hlasovému vedení jsou děti s úspěchem obsazovány do dětských divadelních rolí, natáčí pro televizi i rozhlas, dabují. Členové sboru působí v muzikálu i v činohře. Vidět je můžete v Hudebním divadle Karlín, v divadle Broadway, Hybernia, nebo například v Divadle pod Palmovkou či ve Studiu DVA. Sbor pořádá svá vlastní koncertní i divadelní představení, spolupracuje s dalšími hudebníky a hudebními tělesy (s Marií Rottrovou, Jankem Ledeckým, Meky Žbirkou, Marikou Gombitovou, Danem Landou, Michalem Hrůzou, Danem Hůlkou, Markem Ztraceným, Josefem Vágnerem a s celou řadou dalších).

Děti zpívají klasiku, pop, jazz i rock. Vystupují v koncertních síních, ve sportovních halách i na open air koncertech. Sbor nepořádá konkurzy a výběrová řízení, díky všestrannému zaměření dostanou prostor všechny děti. Podmínkou pro přijetí do sboru je zdravý hlas, veselá povaha a ochota učit se novým věcem. Přihlásit dítě můžeme nyní na e-mail: jana.galikova@seznam.cz Pro více informací volejte na tel: 775220277 (Jana Galíková) nebo 724760873 (Jana Primasová) Facebook: https://www.facebook.com/CORO-PICCOLO-PRAHA-117481068357937/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Coro Piccolo Praha...

Royal Court ApartmentsPraha (545 metrů)

Royal Court HotelPraha (781 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 132 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 124 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 212 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 535 m)