Kryštof Kemp 2018

Kryštof Kemp 2018

Adresa:

Plzeň, Pod Vinicemi 928/6

Termín: 25.8.2018

25srpen sobota 12:00

Žánr: koncertyRockpopkoncertyčeskéKryštof Kemp 2018

Umělci: Kryštof


Loňská pirátská plavba kryštofkempích posádek nás přivedla na spoustu krásných míst, kde jsme se rozhodli vylodit a minimálně na další dva roky usadit:). A k tomu samozřejmě potřebujeme vás, protože na kempech 2018 budou pokračovat naše společné oslavy pětadvacetin, tentokráte v historickém stylu!

Hrady, zámky, pevnosti a další historické stavby, mapující celou naší minulost, postavíme během léta 2018 na osmi místech. Krále Ričičinu a jeho nejbližší členy kryštofáckého řádu ke kulatému stolu už máme, ale k nim potřebujeme další rytíře, bojovníky, lučistníky, zámecké paní, prince, princezny, princezňátka, mágy, kněží, druidy, kouzelnice, kejklíře….prostě vás, naše milé kempaře, na které se každé dva roky moooc těšíme.

Pro výpravy jsme přizvali další družiny, jejichž jména vám prozradíme později. U hradů vyrostou tradiční stanové osady, kde se budete moci usídlit už den dopředu a na konec vás zde čeká pospání i noční posezení s loutnami až do neděle.

Brány každé pevnosti se otevírají v sobotu 10:30, hradní podia se rozezní ve 12:00. Stanové osady zpřístupníme v pátek 16:00 a uzavřeme v neděli 10:00.

Kryštof je česká hudební skupina, kterou založili Richard Krajčo, Nikolaj Arichtev, Jarda Blahut, Bisi Arichtev a Pavel Studník v roce 1993 v Havířově.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kryštof Kemp 2018

Vila VerunkaPlzeň (5.8 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (5.9 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (8.6 km)