The Dire Straits Experience

The Dire Straits Experience

Adresa:

Plzeň, Úslavská 75

Termín: 20.2.2018
Vstupné:

599

20únor úterý 20:00

Žánr: koncertyRockPop

Umělci: The Dire Straits Experience


Slavná britská kapela The Dire Straits slaví 40 let od svého založení, 40 let od doby, kdy první velký hit „Sultans of Swing“ obletěl zeměkouli a umístil se na prvních místech světových žebříčků.

V 80. letech tyto hitparádové žebříčky ovládly další kultovní písně jako „Brothers In Arms“, „Money for nothing“, „Calling Elvis“,“Romeo and Juliet“,“Walk of Life“,“So far away“ a zasněná “Private Investigations“. Skladby Dire Straits patřily k nejoblíbenějším na televizním kanálu MTV, který jako první v 80. letech mapoval světovou hudební scénu.

Po odchodu legendárního Marka Knopflera v 90. letech kapela pokračuje pod hlavičkou The Dire Straits Experience v sestavě, ve které částečně působí původní členové z 80.let. Frontmanem kapely je Markovi Knopflerovi stylově velmi podobný kytarista a zpěvák Terence Rais. V sestavě působí saxofonista - držitel ceny Grammy Chris White, na bicí hraje Chris Whitten, a na klávesy Simon Carter. 

Po odchodu legendárního Marka Knopflera v 90. letech kapela The Dire Straits pokračuje pod hlavičkou The Dire Straits Experience v sestavě, ve které částečně působí původní členové z 80. let.Frontmanem kapely je Markovi...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Dire Straits...

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.4 km)

Vila VerunkaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.4 km)