Queenie, Panoptiko, Corona

Queenie, Panoptiko, Corona

Adresa:

Dolany, Dolany 124

Termín: 1.9.2023
Vstupné:

529 - 2129

1září pátek 18:00

Žánr: koncertyrevival rock metal hard metal Dolany


Queenie, Panoptiko a Corona aneb koncert který ovládne krásný areál koupaliště v Dolanech u Klatov se blíží. Fenomén nejen českých revivalových kapel - Queenie vzdá poctu Freddiemu Mercurymu i v Dolanech. Jedinečná vizuální a hudební show plná výborné muziky, famózního hlasu frontmana Michaela Klucha s do detailu propracovanou a věrohodnou pódiovou scénou... To jsou Queenie, kteří prostřednictvím svého dechberoucího uchopení vdechují život nestárnoucím hitům legendárních Queen.

Velectěné panstvo a posluchačstvo potěší moravští arci-vévodové – Panoptiko, kteří jsou dalším pověstným „esem v rukávu“ tohoto večera a noci. Parta v čele s energickým Lordem Panoptikem za mikrofonem a „multiinstrumentalistou“ Baronem Von Telephonem se do toho umí pořádně opřít a v jejím podání nás neminou pecky z debutové desky jako: Sancho Panza, Bathory, Poslední tango i novinky ze zbrusu nového CD s názvem Bohové.

O pořádný nářez se postará i hard rock metalová klatovská úderka skvělého kytaristy Honzy „HonZakka“ Kolomazníka jménem Corona. V jejich podání nám krev v žilách rozproudí třeba vypalovačky Padlý Anděl, Šílenej Svět nebo na Začátek Konec

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce