Pekelný léto - Divokej Bill Holýšov

Adresa:

Holýšov, Dolní Kamenice 57

Termín: 24.7.2021
Vstupné:

550

24červenec sobota 15:00

Žánr: koncertykoncerty

Umělci: Divokej Bill


Minulý rok díky pandemii padly všechny velké akce včetně Pekelného ostrova a Chodrockfestu, ale přesto vznikl nový projekt Pekelný léto, pod kterým se odehrála šňůra menších koncertů, které se vešli do všech opatření. Bohužel ani v tomto roce nebude možné uspořádat Pekelný ostrov, ale i tak nebude o hudební akce nouze. V termínu klasického Pekelného ostrova se v Holýšově představí nová akce Pekelný poloostrov, která bude o něco menší, ale bude klasicky festivalová. Pokračovat bude i projekt Pekelný léto.

Kapacita bude vždy omezená podle aktuální epidemiologické situace a na ní navazujících mimořádných opatření Ministerstva zdravotnictví ČR. Přímo v areálu Pekelného ostrova proběhne jeden z koncertů Pekelného léta. Návstěvníkům zahraje dobře známá folk-rocková kapela Divokej Bill, která v rámci své tour Marathon 2021 zahraje ty největší hity, jako Plakala, Tsunami nebo Rozárko. Areál se otevře v 15:00 hodin a koncertní klání zahájí předkapely.

Úvalská kapela Divokej Bill byla založena v průběhu roku 1997. Během dvou let se ustalovala sestava. Kapela začala koncertovat, mimo jiné hrála i na prvních ročnících Rock for People, díky čemuž navázala spolupráci s Ameba...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeňský kraj Akce v obci Holýšov

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

30srpen pátek 15:00

Ubytování v okolí akce Pekelný léto - Divokej...

Sweet HomePříchovice (18.8 km)

Steak Restaurant Penzion Country SaloonKlatovy (25 km)

Wellness hotel CentrálKlatovy (25.2 km)