Umbrtka - Zrušeno

Umbrtka - Zrušeno

Adresa:

Plzeň, Šeříková 13

Termín: 8.5.2020

8květen pátek 20:00

Žánr: koncertyrockpopčeské

Umělci: Kryštof


Koncert 4.4.2020 přeložen na 8.5.2020 z důvodu rozhodnutí Bezpečnostní rady státu ČR (11.3.2020) o zrušení všech akcí s účastí nad 30 lidí. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Hudební uskupení Umbrtka koncertuje velmi výjimečně, nyní přichází po několika letech se speciálním vystoupením v Plzni na Slovanech, kde byla kdysi práce započata.

Umbrtka prošel od založení v roce 2000 velkou variabilitou vyznění a přinesl bohatou diskografii. Vždy byl středobodem tvorby samotný uctívaný Pán Umbrtka, a byl rozvíjen umělecký styl prachmatismus, v jehož základech lze spatřit estetiku železnice, starých továren, lesů, uzenin a mnoho dalšího. Tvorba kapely se stala rozšířenou mezi příznivci black metalu a mezi zaměstnanci drah a kovodělné výroby. Rok 2020 je významným datem, kdy Pán již skutečně oslaví šedesáté narozeniny. Kromě známých skladeb zazní i řada kompozic, které dosud živě nezazněly, kupříkladu Kola za klenbou či Salám dobyvatel.

Koncert otevře black-deathová skupina Mallephyr. Jejich skladatelská a instrumentální zručnost strhává početnou posluchačskou základnu počínaje rokem 2014. Skrze jejich desky "Assailing the Holy" a "Womb of Worms" si právem vydobyli značný věhlas.

Kryštof je česká hudební skupina, kterou založili Richard Krajčo, Nikolaj Arichtev, Jarda Blahut, Bisi Arichtev a Pavel Studník v roce 1993 v Havířově.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Umbrtka - Zrušeno

Sportpenzion PohodaPlzeň (4.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (10 km)