Skřítkování – festival pro rodiny s dětmi

Skřítkování – festival pro rodiny s dětmi

Adresa:

Polička, Tylova 114

Termín: 29.7.2017
Vstupné:

60

29červenec sobota 09:00

Žánr: popfestivalparty


Celodenní zábavný program pro zvídavé děti i dospěláky plný hravých úkolů a her pod širým nebem, v expozicích nebo výstavách centra je opět tady! Nabídne kvalitní kulturní program i možnost kreativního vyžití a aktivit. Na své si jistě přijdou všichni. Akce se koná za podpory Pardubického Kraje.

  • 9.00 – 12.00 hod. – PUTOVÁNÍ MUZEEM ZA SKŘÍTKY expozicemi muzea
  • 14.00 – 16.00 hod. – DÍLNIČKA PRO DĚTI – Bubble party – společně si vyrobíme bublifuk, popustíme uzdu fantazii malováním pomocí barevných bublin a užijeme si zábavu vytvářením megabublin!
  • 16.00 hod. – DIVADÉLKO PRO DĚTI – kdo by neznal klasickou pohádku O kohout-kovi a slepičce, kterak se slepička snaží zachránit chamtivého kohoutka. Není právě lakomost a chamtivost hlavním tématem nejen příběhu, ale i dnešního světa? Dá se vůbec z tohoto příběhu udělat legrace? Dá se z něj poučit? Na to zkusí odpovědět na-še představení. Účinkuje Malé divadélko Praha.
  • 17.00 hod. – TANEC a BUBNOVÁNÍ – přijďte si s námi zatančit a zabubnovat pod vedením Joseline Amutuhaire a Tomáše Ondrůška. Hrát na buben a tančit mohou při-jít všichni, na věku a fyzické kondici nezáleží!
  • SO 29. 7. od 21.30 hod. LETNÍ KINO PRO DĚTI – Anděl Páně 2 Anděl Petronel pracuje u Nebeské brány, ale je přesvědčen, že by si zasloužil lepší službu. Jeho věčný pokušitel, čert Uriáš, jej začne ponoukat. Stačí utrhnout jablíčko ze stromu Poznání a bude vědět to, co ví jen Bůh! Poznání ale skončí neslavně. Oba musí šupem na svět jablko Poznání najít a přinést zpátky. Ale než se jim to podaří, zažijí velké dobrodružství.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Polička

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Skřítkování –...

Wellness Hotel MartaTři Studně (14.6 km)

U tří jasanůLuže (21.8 km)

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (27.6 km)