Fest PoD PaRoU

Adresa:

Moravská Třebová, areál Pod Hřebčem

Termín: 1.8.2013 3.8.2013
Vstupné:

předprodej 850Kč / na místě 1000Kč

1srp - 3srp celý den

Žánr: popfestivalpunk

Umělci: Bad ReligionThe AdictsThe CasualtiesAgnostic FrontSto Zvířat


Jedenáctý ročník PoD PaRoU osvětlují hvězdy

Po loňském desetiletém jubileu, kdy byla třemi pódii a devadesátkou kapel, mezi nimiž zazářila taková jména, jako Dead Kennedys nebo Misfits, je laťka nasazena velmi vysoko. Přesto má jedenáctý ročník Festu PoD PaRoU ambice tuto laťku přesáhnout a posunout zase o kousek výš a přinést příznivcům festivalu další věhlasná jména světového punku.

Na letošním festivalu se stejně jako loni představí více zhruba devadesát kapel na třech pódiích! A tomu všemu je tu opět bonus v podobě mnoha slavných hvězd, které na Fest PoD PaRoU ještě nezavítaly. Jsme hrdí, že jako hlavní hvězdu desátého ročníku můžeme představit jednu z nejslavnějších kapel punkové historie – americké Bad Religion.

A ani další jména hvězd nejsou o nic méně významná. Na scéně jedenáctého Festu PoD PaRoU se objeví (v historii již podruhé) také ikona The Adicts, jejichž vystoupení na Festu PoD PaRoU v roce 2010 patří k těm nejsilnějším zážitkům z celé historie festivalu.
Rovněž podruhé se na Festu objeví legendární The Casualties, nekompromisní řezníci Agnostic Front, opět se představí němečtí Street Dogs, po loňském smolně zrušeném vystoupení se letos konečně objeví draví Discharge, poprvé se na Festu objeví i legenda One Way System, angličtí buřiči Resistance 77 a mnoho dalších slevných jmen světové punkové scény.

Kromě výše jmenovaných zahraničních hvězd vystoupí již tradičně kompletní špička české a slovenské punkové a ska scény, z níž za zmínku stojí třeba ska formace Sto zvířat, kteří Fest PoD PaRoU navštíví poprvé, nebo legendární slovenská formace Davová Psychóza, která je koncertně k vidění jen velmi zřídka.

Sto zvířat je česká klubová kapela hrající hudbu obvykle žánrově zařazovanou jako ska. Byla založena roku 1990 v Praze na základech rock'n'rollového bandu Matěj Čech.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Moravská Třebová

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Fest PoD PaRoU

Wellness hotel BozeňovMaletín (14.4 km)

Zámek LetoviceLetovice (24.7 km)

Wellnesscentrum OhradaLetovice (25.1 km)