Gravírování - Tradiční zdobení skla rytím

Gravírování - Tradiční zdobení skla rytím

Termín: 28.7.2020
Vstupné:

50

28červenec úterý 14:00

Žánr: ostatní akce


Vyzkoušíte si tradiční zdobení skla rytím a pomocí ruční elektrické gravírovací pistole ozdobíte vlastním dekorem sklenice a lahve různých velikostí i tvarů, které pro vás mají v poličském muzeu připraveny. Akce se koná 28. 7. 2020.

„Workshop se koná v rámci kreativních úterků, které jsou určeny jak pro děti, tak i pro dospělé. Smyslem akce je, aby si v našich dílnách mohli děti i hraví dospělí vyzkoušet a naučit několik krásných tvořivých technik a každé prázdninové úterý kreativně strávili svůj čas,“ uvádí kurátorka akce Alena Zavoralová.

„Příští úterý si od 14.00 hodin návštěvníci vyzkouší oblíbenou a tradiční techniku zdobení skla rytím a tou je gravírování. Pomocí ruční elektrické gravírovací pistole si vlastním dekorem ozdobí sklenice a lahve různých velikostí a tvarů, které jsou pro ně v muzeu připraveny. Pokud ale chtějí, klidně si mohou donést vlastní. Nazdobit se dá například oblíbený půllitr nebo láhev s vínem či domácím sirupem, vše se tak vzápětí stává netradičním a osobním dárkem. Ale pozor, skleněné předměty nesmí být příliš křehké. Cena dílničky je pouhých padesát korun, ale více se návštěvníci dozví na našich webových stránkách,“ dodává. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gravírování -...

Wellness Hotel MartaTři Studně (14.6 km)

U tří jasanůLuže (21.8 km)

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (27.6 km)